ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ KYPARISSIANEWS ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ KYPARISSIANEWS ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Εννέα δικαιολογητικά πρέπει να περιλαμβάνει ο φάκελος πληρωμής ανά Νομό ή Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και παρτίδα, προκειμένου να εγκριθεί και να προχωρήσει η πληρωμή της πρώτης δόσης της ενιαίας ενίσχυσης για το 2014, που τοποθετείται το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η σχετική εγκύκλιος που υπογράφει ο πρόεδρος του Οργανισμού Γρηγόρης Αποστολάκος, έχει θέμα: 
«Διαδικασία έγκρισης πληρωμής του καθεστώτος της ενιαίας ενίσχυσης του τίτλου ΙΙΙ, των καθεστώτων ενίσχυσης του τίτλου IV που εξαιρέθηκαν εν όλω ή εν μέρει από το καθεστώς της ενιαίας ενίσχυσης (συνδεδεμένα καθεστώτα), των μέτρων στήριξης του Άρθρου 68 του ΚΑΝ (ΕΚ)73/2009, καθώς και των ειδικών μέτρων στήριξης των μικρών νησιών Αιγαίου Πελάγους του ΚΑΝ (ΕΚ) 1405/2006 για το έτος αιτήσεων 2014».
Πιο αναλυτικά η εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει τα εξής:
Α. Στα πλαίσια του άρθρο 3 της αριθμ. 252831/11-03-2010 KYA, το ελεγκτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Άμεσων Ενισχύσεων και Αγοράς, εξουσιοδοτείται για τον έλεγχο και την έγκριση (αναγνώριση και εκκαθάριση) της πληρωμής:
· του καθεστώτος της ενιαίας ενίσχυσης του τίτλου III του Κανονισμού (ΕΚ) αριθμ.73/2009,
· των καθεστώτων ενίσχυσης του τίτλου IV που εξαιρέθηκαν εν όλω ή εν μέρει από το καθεστώς ενιαίας ενίσχυσης (συνδεδεμένα καθεστώτα)
· των μέτρων στήριξης του άρθρου 68, του Καν (ΕΚ) 73/2009,
· των ειδικών μέτρων στήριξης των Μικρών Νησιών Αιγαίου Πελάγους
σύμφωνα με τον διενεργηθέντα κεντρικό μηχανογραφικό διασταυρούμενο έλεγχο στη κεντρική βάση δεδομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ των στοιχείων των αιτήσεων της ενιαίας ενίσχυσης και των καταχωρηθέντων αποτελεσμάτων των διενεργηθέντων διοικητικών και επιτόπιων ελέγχων, για το έτος 2014, που τηρούνται στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages