- Στις 25 του Γενάρη δεν ψηφίζει ο κος Σόιμπλε, ψηφίζουν οι Έλληνες, δυστυχώς για τον κύριο Σαμαρά
- Με δέκα υπουργεία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
- Αίρονται οι ασυλίες των μελών του ΤΧΣ και του ΤΑΙΠΕΔ
- Τι είπε για το χρέος, τη διαγραφή του και το moratorium στην εξυπηρέτησή του
Τις θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την «επόμενη ημέρα» των εκλογών στην περίπτωση που τις κερδίσει, παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του κατά την έναρξη του Διαρκούς Συνεδρίου, το Σάββατο το βράδυ. Ο κ. Τσίπρας μίλησε για την οικονομική πολιτική που θα ασκήσει το κόμμα του, τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους της χώρας και τις μεταρρυθμίσεις στη Δημόσια Διοίκηση. Επίσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο είπε ότι «χωρίς κανένα σεβασμό στο αξίωμά του, σέρνει το χορό των ζόμπι, με μουσική υπόκρουση το ψέμα σε όλες τις εκδοχές του».
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι κατά την προεκλογική περίοδο «δεν θα παρασυρθούμε λοιπόν από τον άνεμο των δημοσκοπήσεων, ούτε από τις ανοίκειες και ανήθικες επιθέσεις των αντιπάλων μας, ούτε από τις κάθε λογής προβοκάτσιες εις βάρος μας, ούτε από τις απειλές των άσπονδων φίλων της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά εργαστήρια της λιτότητας».
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η εκλογική μάχη ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες, όπως ακριβώς τελείωσε αυτή του 2012. Και συνέχισε: «Ο κος Σαμαράς κρύβεται από το φως και ανασύρει φαντάσματα. Νεκρανασταίνει το φόβο. Νεκρανασταίνει το Grexit. Νεκρανασταίνει τη χρεοκοπία. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, χωρίς κανένα σεβασμό στο αξίωμά του, σέρνει αυτό το χορό των ζόμπι. Με μουσική υπόκρουση το ψέμα σε όλες τις εκδοχές του».
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΨΕΜΑΤΟΣ
Συνεχίζοντας την επίθεση στον πρωθυπουργό είπε ότι έχει φτάσει στο σημείο «να χρησιμοποιεί τη λέξη ΑΛΗΘΕΙΑ σε μια εκστρατεία ψέματος».
Σε αυτό το σημείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διερρωτήθη: «Πότε όμως έλεγε αλήθεια και πότε ψέματα ο κος Σαμαράς; Αλήθεια έλεγε όταν καταδίκαζε το μνημόνιο; Ή όταν το διαφήμιζε και το εφάρμοζε; Αλήθεια όταν αναλάμβανε τις 18 προεκλογικές δεσμεύσεις διαπραγμάτευσης; Ή όταν ως πρωθυπουργός υλοποιούσε τα ακριβώς τα αντίθετα. Αλήθεια όταν προπαγάνδιζε ότι η Ελλάδα μπήκε στο δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης; Ή τώρα που θρηνεί ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού;».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου