ΜΕΤΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΜΕΤΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Λόγω των περιορισμών των τραπεζικών συναλλαγών και εξ' αιτίας της αδυναμίας των προμηθευτών του Δήμου να ανταποκριθούν σε συμβατικές τους υποχρεώσεις , παρατηρείται από σήμερα το πρωϊ, περιορισμένη προμήθεια καυσίμων προς τον Δήμο προς εξυπηρέτηση των απορριμμάτοφόρων, των μηχανημάτων έργου και των λοιπών οχημάτων. Προς αντιμετώπιση αυτής της έκτακτης κατάστασης και μέχρι αποκατάστασης της κανονικότητας στις τραπεζικές συναλλαγές και στην εκτέλεση των συμβάσεων, ο Δήμος σε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αποφάσισε την κατά απόλυτη προτεραιότητα εξυπηρέτηση της αποκομιδής των απορριμμάτων. Ενόψει του κινδύνου της πλήρους ακινητοποίησης των απορριμματοφόρων αποφασίστηκε ότι η αποκομιδή στις πόλεις Κυπαρισσίας, Φιλιατρών, Γαργαλιάνων θα εκτελείται κάθε δεύτερη μέρα και στις λοιπές τοπικές κοινότητες κάθε τρίτη ημέρα.
 Παρακαλούνται οι δημότες να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης και να παρακρατούν τα απορρίμματα στην οικία τους, τοποθετώντας τα στους κάδους μόνο κατά τις ανωτέρω ημέρες, λαμβάνοντας μέριμνα για την παρακράτηση στην οικία τους των ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, γυαλί, πλαστικά κ.λπ.) και προώθηση προς τους κάδους των οργανικών απορριμμάτων.
Επίσης, παρακαλούνται οι δημότες και οι επιχειρήσεις να περιορίσουν τον όγκο των παραγόμενων απορριμμάτων όπως π.χ. με το “σπάσιμο” των χαρτοκιβωτίων συσκευασίας και την πλήρη απαγόρευση απόρριψης υλικών κλαδέματος σε κάδους και σε κοινόχρηστους χώρους. Ας βοηθήσουμε όλοι με την συμπεριφορά μας στην αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης προς διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και προστασίας της αισθητικής των πόλεων και χωριών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages