Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΟΤΑΝ οι αιρετοί γίνονται ενεργοί πολίτες τότε αξίζει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Ιδίως όταν πρόκειται για ένα καθημερινό μάθημα, ευθύνης και προσφοράς στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Μια ακόμα ευκαιρία να γίνει παράδειγμα για όλους καταγράψαμε με το φακό μας "συλλαμβάνοντας' επί τω έργω τις δράσεις των ανθρώπων της περιοχής. Ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και ο Θεόδωρος Τσαλαμανδρής δημοτικοί σύμβουλοι Τριφυλίας με τον συμπολίτη μας Χρήστο Κουρέτα που απεικονίζεται με το χλοοκοπτικό του σε δράση, κατάφεραν να κλείσουν λακκούβες στις εργατικές κατοικίες της Κυπαρισσίας, στο Ροντάκι αλλά και έμπροσθεν του Δημοτικού Κολυβητηρίου. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, αλλά ούτε και η τελευταία. Πάντα στη πρωτη γραμμή του καθήκοντος και της κοινωνικής ευθύνης με το τρόπο που μπορούν.
 Σε δηλώσεις του ο κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος τόνισε ότι "ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, που όμως είναι πολύ σημαντικά, για να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας γίνονται πράξη, έτσι ώστε να κάνουμε όλοι μαζί τις πόλεις μας πιο καθαρές, πιο όμορφες, πιο ανθρώπινες και κυρίως πιο φιλόξενες". Μάλιστα είδαμε σε δράση τον κ. Κουρέτα που καθάρισε όλο το περιβάλλον χώρο του Κολυμβητηρίου ενώ οι 3 συμπολίτες μας υποσχέθηκαν να είναι παρών στέλνοντας το μήνυμα της κοινωνικής συμμετοχής και χωρίς να κάνουν πολιτική. Γιατί απλά έτσι αισθάνονται. Οτι η προσφορά έχει τη δύναμη να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Εύγε.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages