ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ-ΔΕΔΕ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ-ΔΕΔΕ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ από την ανοιχτά αυτιά σχετικά με θέματα της Τριφυλίας έμεινε αν πιστέψουμε τις δηλώσεις ο Δήμαρχος Τριφυλίας στην συνάντησή τουμε το γενικό γραμματέα υποδομών Γιώργο Δέδε την Τρίτη 13 Ιουνίου καθώς διεξήχθη σε θετικό κλίμα.
Ο κ. Κατσίβελας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις προτάσεις που υπέβαλε ο Δήμος για την περιοχή της Τριφυλίας, επισημαίνοντας ότι αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα η ολοκλήρωση των μελετών για το δρόμο Καλό Νερό-Τσακώνα που θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο για τους οδικούς άξονες της Πελοποννήσου καθώς θα μπορέσει να χρηματοδοτηθεί από ταμειακά κονδύλια του ΕΣΠΑ το επόμενο διάστημα και από άλλους πόρους με μελέτες που θα εκταμιευθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα για το δρόμο Γαργαλιάνοι-Φιλιατρά για τον οποίο αναζητείται χρηματοδοτικό πρόγραμμα από την Περιφέρεια, καθώς είναι μελετητικά έτοιμο αλλά ακόμα δεν έχει επικαιροποιηθεί. Επίσης τέθηκαν θέματα για τα  σχολικά κτήρια των Γαργαλιάνων μετην δημιουργία δηλαδή νέου γυμνασίου και λυκείου στην πόλη ώστε να τελεσφορήσουν οι μελέτες που υπολείποντα. Μάλιστα για τα σχολικά κτήρια, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος του Τεχνικού Λυκείου Κυπαρισσίας που έχει θέμα καθίζησης σε συγκεκριμένα σημεία καθώς από τη περιοχή διέρχονται ρέματα και επείγει η αποκατάσταση των αποχετευτικών ζητημάτων για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages