ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΦΟΥΛΑΡΕΙ τις μηχανές ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου η Ένωση Ξενοδόχων Τριφυλίας η οποία ολοκλήρωσε την Γενική της Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Κανελλάκης στην παραλία Κυπαρισσίας, με σημαντικά θέματα στην ατζέντα.
Πρόθεση της Ένωσης είναι η εξωστρέφεια με δράσεις και πρωτοβουλίες που θα τονώσουν το τουριστικό προιόν του τόπου μας, καθώς από την Συνέλευση εκτός από ενημέρωση που έγινε για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Ένωσης, εγκρίθηκε η δημιουργία βίντεο με τη μορφή τηλεοπτικού σποτ με τις ομορφιές της περιοχής μας, με την έκδοση τουριστικού χάρτη που θα αξιοποιηθεί κατάλληλα ώστε η Τριφυλία να αποτελέσει ελκυστικό τουριστικό προορισμό.
ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κώστας Αγγελόοπουλος μιλώντας στο Radio 936 τόνισε μεταξύ άλλων ότι μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το 1ο Τουριστικό φόρουμ που διεξήχθη στην Κυπαρισσία γεμίζει την ένωση με ευθύνες και υποχρεώσεις μια από τις οποίες ήταν η Γενική συνέλευση ώστε τα μέλη να ενημερωθούν για τα τρέχοντα θέματα. Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως αποτέλεσε σύμφωνα με τον Πρόεδρο η αναφορά του Βασίλη Πουλόπουλου που ασχολείται με το δικτυακό μάρκετινγκ ο οποίος ανέπτυξε την φιλοσοφία για την αναβάθμιση του τουριστικού προιόντος της Τριφυλίας και των επιχειρήσεων ο οποίος προσφέρθηκε να αναβαθμίσει δωρεάν την πρώτη εικόνα της ένωσης με την επίσημη ιστοσελίδα του.
HMΕΡΙΔΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελόπουλος οι δράσεις θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό και σε επόμενη συνάντηση θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα ημερίδας που θα γίνει τον Μάιο σχετικά με την Διαχείριση παραπόνων πελατών και επισκεπτών σε τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ δήλωσε αισιόδοξος ότι με συλλογικές ενέργειες θα βελτιωθεί η περιοχή. Στη Συνέλευση πάντως σημαντικές παρεμβάσεις έκαναν μέλη του συλλόγου όπως ο κ. Τζαναβάρης, ο κ. Κωσταντόπουλος, η κα Χριστοδούλου και νέα μέλη που αγκαλιάζουν την ένωση. 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages