O ΤΣΙΡΩΝΗΣ...ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠ.ΑΝ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

O ΤΣΙΡΩΝΗΣ...ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠ.ΑΝ.

ΝΕΑ ηχηρή απάντηση ήρθε από τον Αναπλ. Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη, διαμέσου της προσωπικής του σελίδας σε κοινωνικό δίκτυο, με τον ίδιο να σημειώνει χαρακτηριστικά στα όσα αναφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα μετά και την συνάντηση με εκπροσώπους από την Τριφυλία: “Δυσάρεστη έκπληξη προκάλεσε ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας, που αυτόκλητα «μετέφερε» υποτιθέμενες δηλώσεις μου που ουδέποτε έκανα, ότι «η οικολογία έχασε την μάχη στο Costa Navarino και στις Σκουριές και οφείλει να αποκτήσει μια καινούργια νίκη» και αλλού ότι «η Κυπαρισσία θα αποτελέσει την ….ρεβάνς για το Costa Navarino». 
 1. Είναι καταφανές ότι οι δήθεν δηλώσεις φτιάχτηκαν στο μυαλό όσων επιμένουν, ότι υπάρχει ένας πόλεμος ανάμεσα στην οικολογία και τον άνθρωπο με νικητές, ηττημένους και ποδοσφαιρικές ρεβάνς, άποψη καταφανώς αντίθετη με τις πολιτικές μου αξίες. 
 2. Η περιοχή του Κυπαρισσιακού είναι ένα παγκόσμιο κόσμημα που με την σημερινή άναρχη κατάσταση ουδέποτε αναπτύχθηκε. Αντίθετα άλλες περιοχές στον κόσμο που θεσμοθετήθηκαν ως εθνικά πάρκα έχουν μετατραπεί σε παγκόσμιους πόλους έλξης και οικονομικά χρυσωρυχεία. Είναι τουλάχιστον φαιδρό κάποιοι να τρομοκρατούν τους κατοίκους, ότι η θέσπιση προεδρικού διατάγματος και οι ζώνες προστασίας της φύσης, θα στραγγαλίσουν την προκοπή της τοπικής κοινωνίας. 
Είναι θλιβερό κάποιοι επειδή δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν σε ουσιαστικό διάλογο να βάζουν στο στόμα μου ανυπόστατες δηλώσεις καταφανώς αντίθετες με τις πεποιθήσεις μου. Ένα είναι βέβαιο: Όταν κάνω δηλώσεις δεν έχω ανάγκη του κυρίου Κατσίβελα, ούτε τον εξουσιοδότησα για να τις μεταφέρει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages