ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


ΠΛΟΥΣΙΕΣ ήταν οι εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Νομικό πρόσωπο του Δήμου τόσο στην Κυπαρισσία όσο και στα Φιλιατρά για την επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας με εκδηλώσεις προς τιμή των ηρώων που θυσιάστηκαν για να παραμείνουμε ελεύθεροι. Την Τετάρτη στις 23/3/2016 το απόγευμα, ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασία, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού κ. Ζαχαριάς Κανελλοπουλος, παραβρεθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν τα Μέλη του ΚΑΠΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ για τον εορτασμό της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Στην εκδήλωση οι ηλικιωμένοι θυμήθηκαν ιστορικά γεγονότα του παρελθόντος όπως τα είχαν μεταφέρει από γενιά σε γενιά οι προγονοί τους ενώ παράλληλα ετοιμάστηκε μια εκδήλωση με ποιήματα και το χρονικό των γεγονότων εκείνης της εποχής που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ιστορία της Κυπαρισσίας, καθώς ήταν η δεύτερη πόλη που απελευθερώθηκε μετά την Καλαμάτα.
 Την Πέμπτη ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος παρέστη στην γιορτή που διοργανώθηκε στον Παιδικό σταθμό της Κυπαρισσίας παρουσία των γονέων των νηπίων τα οποία απήγγειλαν ποιήματα και συμμετείχαν ενεργά σε ένα ιστορικό θεατρικό δρώμενο που πλημμύρισε με χειροκροτήματα την αίθουσα. Η όμορφη γιορτινή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς. Οι δασκάλες του παιδικού σταθμού έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages