ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ

Αποφασισμένος να προχωρήσει... όπως έχει η κατάσταση μην ακούγωντας τις τοπικές κοινωνίες που μιλούν για... ταφόπλακα μπορστά στα όσα επιφέρει το σχέδιο για το Π.Δ. για τον Κυπαρισσιακό, φέρεται να είναι ο Αναπλ. Υπουργός Περιβάλλοντος.
Ο Γιάννης Τσιρώνης είχε σήμερα συνάντηση  με εκπροσώπους από την περιοχή της Ηλείας, μετά από αίτημα του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, και, δείχνει να μην είναι διατεθιμένος να... αλλάξει τίποτε και προχωρά στην πρόταση για "περιοχή προστασίας της φύσης" που με βάση τις καταγγελίες όλων των πλευρών δημιουργεί δεδομένα υπανάπτυξης, εγκλωβισμού μιας ολόκληρης δυναμικά ανπτυσσόμενης περιοχής, με τις αντιδράσεις πλέον να δρομολογούνται και σε νομικό επίπεδο με προσφυγές και άλλα... Μάλιστα στην συνάντηση διευκρινίστηκε πως δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση, παρά το ότι... θα ακουστούν τα σχόλια που έχουν κατατεθεί, στην προβληματική, πάντως, διαβούλευση.
dial_k.jpg
Το όλο θέμα του Κυπαρισσιακού απασχόλησε και την εκπομπή "διάλογοι" της τηλεόρασης BEST όπου και αναλύθηκαν οι προεκτάσεις του ζητήματος που έχει βρει έντονες κοινωνικές αντιδράσεις. Στο studio φιλοξενήθηκαν ο δήμαρχος Τριφυλίας Π. Κατσίβαλας και το μέλος του Συλλόγου Φίλων Δάσους Ελαίας Π. Γκρέκης, ενώ παραμβάσεις έγιναν μεταξύ άλλων από τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα και την Αντιπεριφερειάρχη Πελ/σου Ντ. Νικολάκου.
fefsd.jpg
Σύμφωνα με τον κ. Κατσιφάρα από την συνάντηση με τον Υπουργό δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό, ενώ τονίστηκε ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.
Από την πλευρά της η κα Νικολάκου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα αναλάβει πρωτοβουλίες και εξέφρασε την άποψη ότι το Π.Δ. δεν θα περάσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages