ΠΡΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΠΡΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ήταν οι επιτυχίες για εισαγωγή στα ΑΕΙ-ΤΕΙ από τα Λύκεια της Τριφυλίας με νέους φοιτητές που κατάφεραν να εισαχθούν στην σχολή της αρεσκείας τους, ενώ το ποσοστό επιτυχίας κυμαίνεται φέτος σε υψηλά επίπεδα μετά την ανάρτηση των βάσεων. Αρκετοί υποψήφιοι πάντως εισάγονται σε σχολές της Πελοποννήσου δηλαδή κοντά στον τόπο κατοικίας τους. 
ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 
Στο Λύκειο Κυπαρισσίας οι νέοι φοιτητές ενημερώθηκαν από νωρίς για την σχολή εισαγωγής τους. Η Ευγενία Κανελλοπούλου που πέρασε στην σχολή Ευρωπαικών σπουδών στην Αθήνα δήλωσε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, ενώ ο Ιωάννης Γαλανόπουλος που πέρασε στην Πάντειο ήταν ευτυχισμένος καθώς αποτέλεσε σχολή επιλογής του στο μηχανογραφικό δελτίο. Ο Γιώργος Μπίτσικας που πέρασε στη Μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα μίλησε για επιτυχία όλων των παιδιών που δούλεψαν αρκετά δυνατά ως το τέλος, ενώ η Πολυξένη Τσολαρίδη ευχήθηκε καλή συνέχεια σε όσους αρίστευσαν αλλά και σε όσους συμμετείχαν στις εξετάσεις. Ο Διευθυντής του Λυκείου Κυπαρισσίας Βαγγέλης Αντωνόπουλος σε σύντομη δήλωσή του τόνισε ότι "Στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2016 του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας, τα ποσοστά επιτυχίας στους υποψηφίους που έκαναν μηχανογραφικό, είναι ΑΕΙ: 65%, ΤΕΙ 25%. Πολλοί μαθητές πέτυχαν στην 1η ή 2η επιλογή τους και σε τμήματα όπως: Ιατρική, Φαρμακευτική, Νομική, Πολυτεχνείο, Ευελπίδων κ.λ.π.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!" 
ΠΡΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 
ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία και στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας καθώς ο Γιαννης Μιχαλακοπουλος σύντομα θα αρχίσει να φοιτά στο ΤΕΙ Μηχανολόγων Μηχανικών Χαλκιδας δηλώνοντας ότι "Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που έδωσαν πανελληνιες και υπομονετικά περίμεναν όλο το καλοκαίρι τις βάσεις... Εύχομαι να πετύχουν την εισαγωγή στις σχολές που επιθυμούν και να καταφέρουν ότι θέλουν στην ζωή τους με όπλο τους την εκπαίδευση... Εύχομαι όμως και σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθουν σε κάποια σχολή της επιλογής τους να μη το βάζουν κάτω... υπάρχει και δεύτερη φορά και πάντα θα υπάρχει μια δεύτερη επιλογή που θα αποφέρει ότι επιθυμούν... Συγχαρητήρια σε όλους εμάς της φετινής τρίτης... Καλή συνέχεια στις ζωές μας και όλα θα έρθουν όπως τα θέλουμε μέσα από σκληρή δουλειά". Επιτυχίες σημείωσε επίσης ο Γιώργος Μπαχάρης, ο Γιάννης Γιαννόπουλος και άλλοι. 
OI EΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 
Ικανοποιημένοι δήλωσαν οι επιτυχόντες στο Λύκειο Φιλιατρών με περισσότερους από 30 εισαχθέντες σε σημαντικές σχολές επιλογής τους. Ο Λυκειάρχης Δημήτρη Στυλιανός μιλώντας στο τοπικό filiatranews έδωσε "Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι κόποι και οι αγωνίες σας δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε περήφανοι για σας και πιστεύουμε πως οι ικανότητες και οι γνώσεις σας θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Εύχομαι, κάθε επιτυχία στις σπουδές σας και την πραγμάτωση κάθε ονείρου σας. Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς για τη στήριξη των αγώνωνσας, ειδικά σε αυτή τη δυσβάστακτη οικονομικά περίοδο που διανύουμε. Όπως, επίσης, και στους εκπαιδευτικούς για την επίτευξη του δύσκολου έργου τους. Για όσους δεν πέτυχαν, στη συγκεκριμένη δοκιμασία, δεν θα πρέπει να υπερισχύει η απογοήτευση, αλλά η θέληση και η συνεχής προσπάθεια και οι πόρτες των ευκαιριών θα ανοίξουν διάπλατα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages