ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΣΠΑΝΙΑ έχουμε δει σε παραλίες αιρετούς της Τριφυλίας να απολαμβάνουν το μπάνιο τους καθώς οι ακτές μας πράγματι είναι πεντακάθαρες στα περισσότερα σημεία, αν και φέτος έγινε της ξαπλώστρας καθώς ο Δήμος τήρησε την νομιμότητα σφραγίζοντας καντίνες που δεν διέθεταν την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας. Ωστόσο έχει ενδιαφέρον να πούμε ότι πριν από χρόνια είχαμε...συλλάβει Δήμαρχο Κυπαρισσίας να κάνει τον μπάνιο του στην παραλία του Αη Λαγούδη -όπως κι εμείς- στη περιοχή προς την παλιά ντίσκο, αλλά και ένα σύμβουλο στο Καλονερό που μας αρέσει ιδιαίτερα.
Πάντως όπως επιβεβαιώνει η φωτογραφία ο Δήμαρχος Τριφυλίας προτιμά τις παραλίες μας κοντά στους Γαργαλιάνους απολαμβάνοντας το όμορφο καλοκαίρι σε οργανωμένη παραλία. Ένα καλό παράδειγμα από τον πρώτο πολίτη του Δήμου που ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλοι αιρετοί, που ορισμένοι προτίμησαν να κάνουν αλλού διακοπές όπως μας λένε οι πηγές μας. Δήμαρχε, έγραψες...ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages