ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


ρεπορτάζ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
Πρεμιέρα και μάλιστα με το δεξί έκανε ο Α.Ο. Κυπαρισσίας στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Μεσσηνίας με την Σπερχογεία φιλοδωρώντας τους φιλοξενούμενους με 3-0.
Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες επέλεξαν να παίξουν μοιρασμένο ποδόσφαιρο αλλά οι γηπεδούχοι έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας στο οποίο είναι ισχυροί έκαναν την κατάλληλη ενέργεια με το νέο απόκτημα της ομάδας τον Παν. Τριανταφύλλη να ανοίγει το σκόρ στο 35 ο λεπτό με ένα έξοχο σουτ από κοντινή απόσταση. Το ημίχρονο έληξε με μοιρασμένες φάσεις και ρυθμό.
Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό με τον αέρα του πρώτου τέρματος μέσα από στοχευμένες ενέργειες καθώς στο 62ο λεπτό ο Μητρόφ πλάσαρε στην μικρή περιοχή σκοράροντας με το 2-0 να γράφει στον πίνακα της βαθμολογίας. Ωστόσο ελάχιστα λεπτά αργότερα στο 67ο λεπτό περίπου ο Κυριάκος Κωσταντόπουλος μετά από γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας από το κέντρο κατάφερε να τρυπώσει στην άμυνα των Ταύρων ολοκληρώνοντας με το 3-0 το οποίο διατηρήθηκε ως το τέλος δείχνοντας ότι στην έδρα του ο ΑΟΚ έχει την δυναμική υπεροχή που του αξίζει. Φαίνεται ότι το μέλλον είναι ευοίωνο ενώ οι γηπεδούχοι φάνηκε ότι έχουν αρκετά κενά στην άμυνα.
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μητρόφ, Τσίτσος, Δημητρουλόπουλος, Τριανταφύλλης, Πετρόπουλος, Μανδραπήλιας, Κωνσταντόπουλος, Μπακόπουλος.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος. Δημητρίου, Δωδέκατος Ευαγ., Μοσχίδης, Σβερκούνος, Κορομηλάς, Καραχάλιος, Δωδέκατος Γ., Βυορνάς, Δικαίος, Διακουμής, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages