ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΜΕ 1-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΙΑΚΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΜΕ 1-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΙΑΚΟΥ

Με πάθος ως το τέλος παρά τη δυνατή βροχή ο ΠΑΟ Καλού Νερού επικράτησε στην έδρα του με 1-0 του Πανευαϊκού για τον Α’ όμιλο της Β’ Τοπικής. Ένα δυνατό παιχνίδι που έδωσε τους πολύτιμους βαθμούς της τοπικής ομάδας η οποία πλέον βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακακ. Μοναδικός σκόρερ ο Νίκος Κουτσούλης στο 62′ όπου χάρισε και το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του μετά από μια έξοχη ενέργεια κοντά στην μικρή περιοχή κι ενώ είχαν σημειωθεί ευκαιρίες από το πρώτο 45λεπτο του αγώνα.
Στο 75′ ο Ανδρουτσάκης έκανε πέναλτι σύμφωνα με την υπόδειξη του διαιτητή πάνω στον Κ. Μπούσι. Ο Κοντόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 βήματα αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε δυνατά χωρίς να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Παρά το λασπωμένο γήπεδο μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι διατήρησαν το ρυθμό ώστε να καταφέρουν να μείνουν όρθιοι. Η ομάδα του Σάκη Διονυσόπουλου περιμένει τώρα τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα και ελπίζει για το καλύτερο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Τσακόπουλο και Σταύρου.
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Ανδρουτσάκης, Μαδούρης, Γεωργαλής, Μαντζούνης, Π. Λαμπρόπουλος, Π. Βλάμης, Κουτσούλης, Μαρίνης, Α. Βλάμης (80′ Στριμπάκος), Κορακοβούνης, Γρηγορίου (55′ λ.τρ. Λαχανάς).
ΠΑΝΕΥΑΪΚΟΣ: Λεβέντης, Χοντρός (67′ Χριστοφιλόπουλος), Γ. Μπούσι, Παπανικολόπουλος, Πανταζής, Χαρμπίλας (67′ Σαραντόπουλος), Παπαβασιλείου, Κ. Μπούσι, Κοντόπουλος, Οικονόμου, Πετρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages