ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ- ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ- ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ για διακομματική επιτροπή που θα αναδείξει το θέμα της μετακίνησης ιατρών στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας διατύπωσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών αλλά φαίνεται ότι ο Δήμαρχος Τριφυλίας είχε διαφορετική γνώμη με αποτέλεσμα να μείνουν κάγκελο όσοι άκουσαν τους διαλόγους στην συνεδρίαση. Την πρότασή του υπέβαλε ο ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών και τομεάρχης υγείας στο Δήμο κ. Παπαθεοδοσίου ο οποίος επέμεινε ότι πρέπει να γίνει μια συνάντηση σε θετικό κλίμα με τον αρμόδιο υπουργό κ. Πολάκη προκειμένου να ενδυναμωθεί το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας ώστε και τα κέντρα υγείας να έχουν λόγο αναβάθμισης στο μέλλον.
Η πρόταση ήταν ουσιαστική είπε ο ίδιος καθώς οι μετακινήσεις και αποσπάσεις ιατρών δημιουργεί θέμα στην ομαλή λειτουργία του ιδρύματος.. Ωστόσο εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η άποψη που εξέφρασε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ Παναγιώτης Κατσίβελας εκτιμώντας ότι ξαφνικά ο κ Πολάκης απέκτησε ένα θαυμαστή στο Δήμο Τριφυλίας, παραπέμποντας το θέμα μετά τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, αλλά δεσμεύτηκε ότι συνάντηση στο υπουργείο Υγείας μπορεί να γίνει όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος...ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages