ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 3 ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 3 ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ σκόρπισε στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παρουσία περίπου 400 μαθητών από τη Κυπαρισσία, το Δώριο και την περιοχή που παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας και το ΓΕΛ Δωρίου, η τήρηση ενός λεπτού σιγή από τις ομάδες στην μνήμη των 3 νέων μαθητών του ΕΠΑΛ που σκοτώθηκαν σε τροχαίο τον περασμένο Οκτώβριο.


Η σχολική ομάδα του ΕΠΑΛ αφιέρωσε το αγώνα στην μνήμη των μαθητών καθώς στον συγκεκριμένο αγώνα συμμετείχαν συμμαθητές των 3 παιδιών που έφυγαν για το μεγάλο ταξίδι, από κοντά τους. Σίγουρα μια ανθρώπινη κίνηση που αποδεικνύει την μνήμη των παιδιών από τη Κυπαιρσσία που χάθηκαν. 

Ορισμένα στιγμιότυπα από την αθλητική συνάντηση η είχε ζωντάνια στις κερκίδες, παλμό, νιάτα, αλλά κυρίως μια ατμόσφαιρα που δύσκολα βλέπεις ακόμα και σε αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος μαζί με τους διαιτητές μεταξύ των οποίων ήταν και ο δικός μας Κυπαρισσίος Κώστας Αντωνόπουλος στο διαιτητικό τρίο. Τέτοιες στιγμές να βλέπουμε στα γήπεδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages