ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΜΕ σημαντικές πολιτικές αναφορές για έξοδο από την κρίση αλλά κυρίως την απαλλαγή από το πολιτικό εκτροχιασμό της Κυβέρνησης, κύλησε η εκδήλωση της πίτας με κορυφαίους ομιλητές της Τοπικής Οργάνωσης Τριφυλίας της Νέας Δημοκρατίας που έγινε στην Κυπαρισσία, όπου βγήκαν πολιτικά μηνύματα.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος ενώ την έκοψε ο Πρόεδρος της Τ.Ο. κ.Γιώργος Φωτεινός ο οποίος καλωσόρισε τα πολιτικά στελέχη στην εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο 'Κανελλάκης'. 
Η κομματική εκδήλωση είχε έντονο κομματικό προεκλογικό χαρακτήρα, καθώς χαιρετισμούς απεύθυναν μεταξύ άλλων τόσο ο εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας, η Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Μεσσηνίας,αλλά από τους αιρετούς ο νυν Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης με την Ν.Δ. Παναγιώτης Νίκας, ενώ εκ μέρους του Δήμου Τριφυλίας χαιρετισμό απεύθυνε υπενθυμίζοντας τους κοινούς αγώνες ιδίως από τη Κυβέρνηση Σαμαρά ο νυν Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας. 
ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΟΛΛΙΑ
Παράλληλα συγκινητική ήταν η τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο. Τριφυλίας προς τον πρώτο και πρώην Δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια που έκανε το μέλος της οργάνωσης Στέλιος Διαμαντόπουλος. Μάλιστα στο χαιρετισμό του ο κ. Κόλλιας έκανε αναφορά στους αγώνες του πολιτικού φορέα αλλά και την πορεία του στην Τριφυλία όταν έδωσε την πρώτη συνέντευξη στον υπογράφοντα στα Φιλιατρά με έντονες τότε τις πολιτικές εντάσεις μεταξύ των 3 πόλεων καθώς μόλις είχε ισχύσει ο Καλλικράτης.
Η ΓΚΑΦΑ...ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΦΡΑΓΜΑ!
Αναφορά στα πεπραγμένα της οργάνωσης έκανε από το βήμα ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Τριφυλίας Γιώργος Φωτεινός κάνοντας όμως σαφείς αιχμές προς την Κυβέρνηση για την απαξίωση που οδήγησε την Τριφυλία φέρνοντας ως παράδειγμα την γκάφα...του κ. Τσίπρα ότι θα κατασκευαστεί το φράγμα στα Φιλιατρά, την απομόνωση με την αφαίρεση υπηρεσιών και αστυνομικού τμήματος, καταλήγοντας μάλιστα ότι η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν κοίταξε καν την περιοχή εστιάζοντας πάντως και στον άξονα Καλονερό-Τσακώνα που δεν έγινε ακόμα αλλά και τα έργα υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος, με μόνη διέξοδο να αποτελεί πλέον η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ως μοναδική λύση για τον τόπο.
ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΙΚΙΛΙΑ 
Ο κεντρικός ομιλητής Βασίλης Κικίλιας ανέλυσε την φιλοσοφία της Ν.Δ. εφόσον έρθει στην Κυβέρνηση με νέο αίμα και όραμα για το μέλλον κάνοντας μάλιστα προσωπικές αναφορές στην πολιτική του διαδρομή όταν ήταν 7,5 μήνες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τις συλλήψεις τότε 3 τρομοκρατών. Υπογράμμισε ότι "το προσφυγικό και μεταναστευτικό που αποτελεί πληγή στα Φιλιατρά δεν άνοιξε μύτη το 2014 κρατώντας την περιοχή ώστε να μην απομακρυνθεί παρά το κλίμα που επικρατούσε" ενώ έκανε αναφορές στις επαφές του τότε με τον κ. Νίκα για την περιοχή. 
Για τους πολιτικούς αντιπάλους εξήγησε ότι "η Ν.Δ. έχει ξεκάθαρο λόγο" ενώ για τη Τριφυλία εξήγησε ότι "έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης που μπορούν να αξιοποιήσουν κονδύλια από την Ευρωπαική ένωση μέσω της περιφέρειας" αναζητώντας στην "επόμενη πολιτική στροφή να βρούμε τους επιστήμονες και νέους, που μπορούν να εξηγήσουν την παραγωγή του τόπου με αποτέλεσμα να βγει έξω από την γυάλα η περιοχή επιδεικνύοντας εξωστρέφεια" ενώ εκτίμησε ότι "η ασφάλεια είναι μείζον θέμα και η Ν.Δ. θα δώσει άμεση προτεραιότητα γιατί τα παιδιά μας αξίζουν να ζουν μια καλύτερη ζωή" ζητώντας καθαρή εντολή στήριξης στην Ν.Δ. όποτε κι αν γίνουν εκλογές ακόμα κι αν εκδηλωθούν εντός του Μαίου.
Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων εκτός από στελέχη υποψήφιοι ευρωβουλευτές με την Ν.Δ. όπως ο Λευτέρης Βαρουξής από την γειτονική Ηλεία, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τριφυλίας που προέρχονται από τον γαλάζιο χώρο όπως η κα Χάιδω Παναγιωτοπούλου, ο νυν Δήμαρχος κ. Κατσίβελας, ο κ.Στάθης Ανδρινόπουλος, ο κ. Γ. Λεβεντάκης, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και κόσμος, ενώ στο τέλος της λιτής εκδήλωσης ανακοινώθηκε ο τυχερός με το φλουρί της πίτας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages