"ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ" ΤΟ ΕΠΑ.Λ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛ ΔΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

"ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ" ΤΟ ΕΠΑ.Λ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛ ΔΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ το σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λυκείων στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με τους 2 πρώτους αγώνες να κρίνονται στα πέναλντι.
Ο πρώτος αγώνας έγινε το πρωί της Δευτέρας ανάμεσα στο ΓΕΛ Κυπαρισσίας και το ΓΕΛ Φιλιατρών το οποίο έληξε 0-0 αλλά τελικά στα πέναλντι υπερίσχυσε η ομάδα των Φιλιατρών που έλαβε την πρόκριση για τον επόμενο αγώνα καθώς αναμένεται να αγωνιστεί με το Γενικό του Δωρίου, σε ένα αγώνα όπου υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες για τις 2 ομάδες, παρουσία φιλάθλων από τα σχολεία.
Ο δεύτερος καθοριστικός αγώνας έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ανάμεσα στις ομάδες του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας και το Γενικού Δωρίου όπου οι εντυπώσεις ήταν ισοβαρείς με ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με ένα δοκάρι στο 10ο λεπτό αλλά και των φιλοξενουμένων που απείλησαν την εστία του ΕΠΑΛ, με αποτέλεσμα όμως στην λήξη του αγώνα το κοντέρ να γράφει 0-0. 
Ευκαιρίες είχαν οι γηπεδούχοι για τέρμα στο 39 και προς την λήξη του αγώνα 68ο λεπτό της αναμέτρησης.
Έτσι όπως ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα κρίθηκε στα πέναλντι όπου υπερίσχυσε μετά από αρκετά τέρματα του ΓΕΛ Δωρίου, αδικώντας τους γηπεδούχους που αγωνίστηκαν με δυνατό ρυθμό σε ένα αγώνα που πλαισιώθηκε από γεμάτες κερκίδες από φιλάθλους των 2 σχολικών μονάδων αλλά κυρίως με την υποστήριξη των καθηγητών τους. 
Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα οι 2 σχολικές ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των 3 αδικοχαμένων νεαρών παιδιών που βρήκαν τραγικό θάνατο από τροχαίο πέρσι τον Οκτώβριο.
ΕΠΑ.Λ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Αντωνόπουλος Γιώργος, Γεωργιόπουλος Παν., Γιαννακόπουλος Άγγελος, Γκότσης Ορφ., Διακουμής Δημ., Διακουμόπουλος Α., Δούφας Κώσ., Ηλιόπουλος Ν., Καριότι Ε., Κατρίτσης Αντ., Λέκα Αντριάνο.

Στην ομάδα του ΕΠΑΛ με αλλαγές από τον προπονητή ήταν οι Μανώλης Κ., Παλικέστι Κ., Ράμα Κ., Τσάπο Σ., Τσιμπλής Κ. 
Η ΣΧΟΛΙΚΉ ομάδα του  ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ευχαρίστησε θερμά το αθλητικό Σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ για την παραχώρηση των αποδυτηρίων καθώς και τους κ. Χρήστο Δημόπουλο και τον κ. Βασίλη Ανδριανόπουλο καθώς και το χορηγό μέρους τους εξοπλισμού Super Market Aφοι Γιαννίκου στη Κυπαρισσία. 
ΓΕΛ ΔΩΡΙΟΥ: Κουμπαρούλης Φ., Γκιόζι Η., Πάγια Μ., Πάγια Ν., Γαρδίκας Δ., Γαρδίκας Ι., Ντέντα Τ., Στόικα Π., Κογκοάσα Α., Κοσμάς Μ., Τασιόπουλος Θ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages