ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ θράσος είχαν 3 μασκαρεμένοι που επιχείρησαν να επωφεληθούν από αποκριάτικη γιορτή για να κλέψουν μια κατοικία την ώρα που ο κόσμος διασκέδαζε. 
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ το βράδυ του Σαββάτου- που ήταν σε εξέλιξη ρεπορτάζ που παρακολουθούσε συντάκτης μας σε αποκριάτικο χορό- σε γνωστό κοσμικό κέντρο στην περιοχή της Τερψιθέας. 
Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η γιορτή 3 νεαρά άτομα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες προφανώς για να...ταιριάξουν στο πνεύμα της βραδιάς, επιχείρησαν να ανέβουν στο πρώτο όροφο της κατοικίας που βρίσκεται δίπλα στο κοσμικό κέντρο χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι την ίδια ώρα υπήρχαν ένοικοι στην οικία. 
ΕΓΙΝΑΝ...ΛΑΓΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ
Προσπάθησαν να βρουν χρήματα ή τιμαλφή χωρίς αποτέλεσμα, καθώς έγιναν αντιληπτοί τόσο από τους ενοίκους όσο και από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος. Μέσα σε 3 λεπτά αφού είδαν ότι δεν μπόρεσαν να δράσουν, καθώς μπορούσαν να έρθουν τετ α τετ με τους ιδιοκτήτες και έγιναν καπνός φεύγοντας αρχικά στο πάρκινγκ και προς την πλευρά του εθνικού δρόμου Κυπαρισσίας-Φιλιατρών. Ο δυνατός αέρας πάντως δεν φαίνεται να πτόησε τους 3 δράστες.
Ανάλογα κρούσματα έχουν παρουσιαστεί στην περιοχή της Τερψιθέας και τις γύρω περιοχής, οπότε δικαιολογημένα οι κάτοικοι λαμβάνουν μέτρα ώστε να μην γίνουν στόχος κλοπών, αλλά το θράσος δεν έχει όρια για τους παραβάτες που εκμεταλλεύονται τέτοιες περιπτώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages