ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΙΜΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΙΜΗ

ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ για τα καλά το προεκλογικό κλίμα στην Τριφυλία καθώς στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ανακοινώσεις καθόδου σχημάτων που διεκδικούν την ψήφο των δημοτών στις 26 Μαίου 2019.
Αυτή την φορά θέμα ωρών είναι σύμφωνα με πληροφορίες όπως είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ για το τέλος Φεβρουαρίου, η ανακοίνωση του έκτου σχήματος μετά τις ήδη εκδηλωμένες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων για την Δημαρχιακή θώκο. Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο σχήμα που θα ηγείται ο πρώην Δήμαρχος Αετού Δημήτρη Αετού ο οποίος έχει ολοκληρώσει τις επαφές του, καθώς έχει βρει άτομα προκειμένου να στελεχώσουν τον συνδυασμό του.
ΧΩΡΙΣ..ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ...
Ο κ. Δριμής παρότι προέρχεται από τον κεντροαριστερό χώρο σύμφωνα με στελέχη του περιβάλλοντός του δεν...κατεβαίνει με τις πατερίτσες κομματικού φορέα, ενώ τα ίδια στελέχη διατείνονται ότι εφόσον εκλεγεί σε όποια θέση επιλέξει ο λαός της Τριφυλίας δεν θα ασχοληθεί με συναλλαγές για την διεκδίκηση μιας θέσης Αντιδημάρχου.
Καθώς οι ζυμώσεις εντείνονται κι αναμένεται να κορυφωθούν εντός του Μαρτίου, δεν αποκλείεται να δούμε να εισχωρούν στον συνδυασμό του στελέχη που προέρχονται από την συγκεκριμένο χώρο, ενώ ρόλο θα παίξει η επιλογή των προσώπων που θα απαρτίζουν την αυτοδιοικητική κίνηση καθώς η κοινωνία θα κρίνει αν έχουν δώσει επαρκείς εξετάσεις για να ασχοληθούν με τα κοινά του τόπου μας. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages