ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ κυρίως σε παραθαλάσσιες περιοχές δημιούργησαν πρόσφατα στην Τριφυλία οι δυνατοί άνεμοι που σάρωσαν ακτές με αρκετές πέργκολες καταστημάτων σε ορισμένες περιπτώσεις. 
Μάλιστα η ένταση των ανέμων μέχρι την Τρίτη και ξημερώματα Τετάρτης ξεπερνούσε σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και τα 9 μποφώρ τοπικά, έχοντας ως αποτέλεσμα να απαγορευθεί ο απόπλους μικρών σκαφών, ενώ έντονος κυματισμός υπήρξε στο αλιευτικό καταφύγιο της Κυπαρισσίας και της Μαραθούπολης.
Σε αρκετές περιπτώσεις στο παραλιακό μέτωπό κυρίως σε Καλονερό-Αγία Κυριακή κι αλλού από τους δυνατούς ανέμους δεν άντεξαν οι πέργκολες καταστημάτων οι οποίες ξηλώθηκαν μέσα σε ώρες ή υπέστησαν μεγάλες καταστροφές, ενώ στην περιοχή της Ελαίας ξεριζώθηκαν δέντρα με ότι αυτό συνεπάγεται για το οικοσύστημα της περιοχής. Η αποτίμηση των έντονων καιρικών φαινομένων ήταν ηπιότερη σε άλλες περιοχές της Τριφυλίας...ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages