ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ- ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ- ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ...

ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
@ΑΕΡΑ, ΠΑΤΕΡΑ....Καλή εβδομάδα φίλοι αναγνώστες. Να είμαστε σωστοί και ενημερωμένοι πολίτες. Μέσα στον κουρνιαχτό των αποκριών όπου οι υποψήφιοι δεν αφήνουν αποκριάτικο χορό για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, προσημειώνουμε την αδιαφορία πολλών πολιτών που δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για πολιτικούς γυρολόγους..
@Σε μεγάλο τραπέζι μάλιστα σε ένα τέτοιο αποκριάτικο χορό έγκριτοι πολίτες διατύπωναν απορίες πως είναι δυνατόν "να περιφέρονται σε τραπέζια πολιτικά άδεια πουκάμισα ενίοτε χωρίς να έχουν καν παράγει έργο 5 χρόνια...και το χειρότερο να θέλουν να ηγηθούν χωρίς όμως προγραμματικό λόγο, έργα που υλοποίησαν". 
@ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ: Πάντως η φράση για "πολιτικά σκύβαλα" επιστήθιου φίλου αναγνώστη που ανήκει στον γαλάζιο χώρο μας έχει προβληματίσει. Μάλλον θα επιβεβαιώσει ότι στις εκλογές όπως έχουμε γράφει θα δούμε πολλά "ανέκδοτα", πολλές δηλώσεις στήριξης που θα μετατοπιστούν από την μια παράταξη στην άλλη, θα δούμε ένα ορυμαγδό για να συγχύσουν τους πολίτες.
@Το καλύτερο ανέκδοτο όμως βρίσκεται στην...κεντροαριστερά. Δημιούργησαν θέμα χωρίς να υπάρχει. Αναστάτωσαν τον κόσμο με υποτιθέμενα δημοσιεύματα που διέψευσαν κομματικοί φορείς και συντονιστές, αλλά ίσως η ουσία βρίσκεται αλλού. Κάποιος δάκτυλος ανακατεύει το σύμπαν για να ακούγεται ως πολιτικός αποδέκτης ότι κάτι κάνει αλλά στην ουσία το μόνο που καταφέρνει είναι να υπάρχει η υστεροφημία του. Μετά όπου κάτσει η μπίλια...
@TΡΙΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Συνεδριάζει την Τετάρτη για 3η φορά εντός του 2019 το οικείο Δημοτικό συμβούλιο. Από τα θέματα που ξεχωρίζουν είναι: η Ενημέρωση για την νέα Πρόσκληση ΕΣΠΑ του αρμόδιου φορέα για τους βιολογικούς καθαρισμούς, η Τροποποίηση Π/σμου έτους 2019 Δήμου Τριφυλίας, η  Έγκριση 1 ης Τροποποίησης(Επικαιροποίηση με χρηματικά διαθέσιμα 31-12-2018) προυπολογισμού της κοινοφελούς επιχείρησης του Δήμου.@Επίσης θα συζητηθούν Διαγραφές τελών Δήμου Τριφυλίας, η Έγκριση δαπάνης μηνιαίου τέλους συντήρησης τηλεφωνικού κέντρου Δημαρχείου στην Κυπαρισσία, η  Έγκριση της με αριθ.3/2019 ΑΔΣ του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας με θέμα: Α’ Τροποποίηση Προυπολογισμού οικ. έτους 2019 καθώς και η Έγκριση: Διοργάνωσης-Δαπάνης για την φιλοξενία επιστημονικής διημερίδας με θέμα:¨Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού¨ στα Φιλιατρά την 15-16/03-2019.
@ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΩΝΑ-ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Δεν έχουν τέλος οι υποσχέσεις για το παραμύθι του Καλονερό-Τσακώνα που θα δημοπρατηθεί μετά το καλοκαίρι σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό στο β εξάμηνο του έτους. Τώρα ξαφνικά θυμήθηκαν ότι θα δημοπρατήσουν άλλη μια φορά το Πύλος-Ριζόμυλος βεβαίως, βεβαίως. Το οποίο ακόμα και τον Μάρτιο να δημοπρατηθεί τα έργα θα ξεκινήσουν τέλος του 2020!
@Με άλλα λόγια 4 χρόνια παίζουν με τις λέξεις, τις υποσχέσεις, τα παχιά λόγια αλλά δεν υπάρχει κόσμος να τους πιστέψει. Ακόμα περισσότεροι δεν υπάρχουν ψηφοφόροι που παρασύρουν μαζί με τις υπουργικές δηλώσεις και υποψήφιους δημάρχους. Μετά λέμε για προεκλογικό αχταρμά. Στο γάμο του Καραγκιόζη και ότι γίνει...
@ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ; Ένας Έλληνας και δύο Βούλγαροι, οι οποίοι προσπάθησαν το βράδυ της Παρασκευής να αφαιρέσουν το πετρέλαιο από φορτηγό, που ήταν σταθμευμένο το τέρμα της οδού Δεκατεσσάρων στα Φιλιατρά. Οι 3 δράστες έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο ο οποίος και ενημέρωσε το Α.Τ. Τριφυλίας. Όταν έφτασε το περιπολικό στο σημείο εντόπισε το δοχείο με το πετρέλαιο πλησίον του φορτηγού, με τους τρεις δράστες να έχουν εξαφανιστεί.
@Απίστευτα πάντως τα περιστατικά με τις κλοπές. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ακούμε για αφαίρεση καυσίμου από φορτηγό αλλά το θράσος μάλλον δεν έχει όρια. Όπως συνέβη και στο άλλο περιστατικό που οι θαμώνες διασκέδαζαν σε κέντρο και οι μασκαράδες πήγαν να ξαφρίσουν σπίτι...
@ΠΑΛΜΟΣ 90,5: Το καλύτερο λαικό και ενημερωτικό ραδιόφωνο της Μεσσηνίας. Το Πρωινό Δρομολόγιο ξεκινά κάθε πρωί 8-9 μόνο στο Παλμό, αλλά οι εκπομπές του με μεταδόσεις από τα γήπεδα του Νομού και τα τραγούδια του είναι βάλσαμο στην ψυχή μας.
@Δικαιολογημένα λοιπόν συνειδητά οι ακροατές επιλέγουν το καλύτερο διαδραστικό μέσον. Εξάλλου το ραδιόφωνο δεν κουράζει τα μάτια, δεν λερώνει τα χέρια και δεν έχει...παράσιτα. Η φωνή της Μεσσηνίας πάντως ακούγεται στην Αυστραλία από ελληνόφωνο δίκτυο σταθμών, Αμερική κι αλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages