ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ-"Η πολιτική είναι η τέχνη να σε υπηρετούν οι άνθρωποι ενώ τους κάνεις να πιστεύουν ότι τους υπηρετείς εσύ" - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ-"Η πολιτική είναι η τέχνη να σε υπηρετούν οι άνθρωποι ενώ τους κάνεις να πιστεύουν ότι τους υπηρετείς εσύ"

 ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
@ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ: Καλή εβδομάδα! Άρχισε στην Καλαμάτα το καρναβάλι πριν την Τσικνοπέμπτη που έρχεται σύντομα, ακολουθεί στη Μεσσήνη οσονούπω και σύντομα στην Τριφυλία. Φέτος θα διεξαχθεί στα Φιλιατρά αν όλα πάνε καλά. 
@Πάντως πρώτη φορά θα απολαύσουμε τριώδιο, καρναβάλι που συμπίπτει με την προεκλογική περίοδο του Μαίου. Οπότε η σάτιρα θα είναι καυστική αν κυριαρχήσει η ευρηματικότητα. Διότι η σάτιρα δεν πρέπει να είναι κατευθυνόμενη όπως παλιά..
@ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ: Παρεπιπτόντως αίσθηση προκάλεσε η δημόσια αναφορά του γνωστού πολιτικού μηχανικού με την αυτοδιοικητική κίνησή του, που ομιλεί για "το Δήμο που οι ικανοί δεν χρειάζονται δεκανίκια από κόμματα" με υπόγεια κομματικά γραφεία, αλλά κυρίως η αναφορά ότι ο "Δήμος δεν είναι ζωολογικό πάρκο".
@Την ίδια ώρα πάντως ο γάμος στην κεντροαριστερά δεν φάνηκε να τελεσφορεί. Προθέσεις υπάρχουν αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον δεν τα βρίσκουν σε ότι αφορά το ποιος θα ηγηθεί του σχήματος. Διότι ο επικεφαλής μετά ίσως μπορεί να παζαρέψει μια θέση Αντιδημάρχου λέμε ως ενεργοί πολίτες;
@To είχαμε αναφέρει από αυτή την στήλη. Ότι στις εκλογές τούτες θα δούμε πολλά "ανέκδοτα". Πολλές αλλαγές θέσεων, πολλά παζάρια, αλλά η αλήθεια πικρή βέβαια είναι ότι κανείς δεν είναι διατεθειμένος να μιλήσει με τους πολίτες. Στην μπάντα λοιπόν...
@ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Στην ανανέωση της Προγραμματικής Σύμβασης με τον ΟΑΕΔ, έως τις 31-12-2019, για την λειτουργία του Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στα Φιλιατρά προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας με τους ίδιους όρους της αρχικής Προγραμματικής Σύμβασης.
@Εγκρίθηκε με απόφαση της Ειδικής Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών προγραμμάτων, η ένταξη της πρότασης του Δήμου Τριφυλίας «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την πρόσβαση ΑΜΕΑ σε παραλίες του Δήμου Τριφυλίας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑΝΕΚ), με συνολικό προϋπολογισμό 153,568 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.
@ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Συνεδριάζει την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου, στη 1 το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας για λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:
Λήψη απόφασης περί της έγκρισης έκδοσης χρηματικού εντάλματος λογιστικής τακτοποίησης, λόγω κατάσχεσης ποσού από τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Τριφυλίας
Επικύρωση του Πρακτικού ΙΙ της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων «Προμήθεια & Τοποθέτηση Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών του Δήμου Τριφυλίας» που αφορά την ηλεκτρονική αποσφράγιση του (υπο)φακέλου «Οικονομική Προσφορά»
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών κατακύρωσης στον προσωρινό ανάδοχο του έργου «Επισκευή Παλαιού Λυκείου Φιλιατρών»
Καθορισμός όρων της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων «Προμήθεια Υγρών Καυσίμων του Δήμου Τριφυλίας και των Νομικών του Προσώπων, έτους 2019-2020»
@TOY KYΡΙΟΥ..ΔΕΥΑΤ: Ένταση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑ Τριφυλίας, είχαμε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην Κυπαρισσία, όταν οι παρόντες στην αίθουσα συνδικαλιστές του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας αντέδρασαν έντονα για τη μη συζήτηση -μετά από πολλές αναβολές- του θέματος για την απόλυση των δύο εργαζομένων ΑΜΕΑ από τη ΔΕΥΑΤ.
@ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: 3  γραφεία του Κτηματολογίου θα λειτουργήσουν από τις 25 Φεβρουαρίου σε Γαργαλιάνους, Κυπαρισσία και Φιλιατρά (στα Δημοτικά Καταστήματα). Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες προετοιμασίες για να στεγαστούν  τα γραφεία επιδιώκοντας την διευκόλυνση των κατοίκων. 
@Στις αρμοδιότητες των γραφείων θα είναι η διεκπεραίωση των αιτήσεων που αφορούν στην καταχώριση εγγραπτέων πράξεων και την ενημέρωση των κτηματολογικών στοιχείων. Καλή εβδομάδα...λοιπόν και να μας ακούτε κάθε πρωί 8-9 στον ΠΑΛΜΟ 90,5 το ραδιόφωνο που τα λέει όλα δυνατά και καθαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages