ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ–ΑΚΡΙΤΑΣΚΟΡΩΝΗΣ 2-0. Νίκη και άνοδος στην Α’ Τοπική - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ–ΑΚΡΙΤΑΣΚΟΡΩΝΗΣ 2-0. Νίκη και άνοδος στην Α’ Τοπική

Την άνοδο στην Α’ Τοπική Κατηγορία πανηγυρίζει και επίσημα από σήμερα ο ΠΑΟ Καλού Νερού με 2-0 επί του Ακρίτα Κορώνης. 
Η ομάδα του Σάκη Διονυσόπουλου έφθασε τους 55 βαθμούς και από την 4η θέση που είναι ο Ακρίτας Κορώνης τους χωρίζει 18 βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Έτσι, μαθηματικά σήμερα κέρδισε ακόμα μία άνοδος και πλέον επικεντρώνεται στον άλλο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ήθελαν την νίκη για να παραμείνουν κοντά στην 3η θέση, δεν τα κατάφεραν και έτσι τα πράγματα είναι δύσκολα πλέον. Σκόρερ και των δύο τερμάτων για το Καλό Νερό ήταν ο Κυριακούλης, ενώ για την Κορώνη σκόρερ ήταν ο Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Παναγιωτόπουλο. 
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Κ. Λαμπρόπουλος (82′ Βλάμης), Ανδρεόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κορμπής, Κώτσος, Σιγέρης (85′ Μιχαλακόπουλος), Παναγούλιας, Διονυσόπουλος (81′ Δ. Διονυσόπουλος), Δεμπεγιώτης, Μητρόπουλος (61′ Πλάκας). 
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σακκάς, Μέτση, Τέντες, Πιχιγιόνι, Δ. Κουτσουμπός (79′ Τζούβελης), Μαραβέλας, Σταμάτης, Μάραντος (82′ Λευτάκης), Μουτζούρης, Δασκαλάκης, Κρητικάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages