ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΘΕΤΙΚΑ νέα έφερε η νεώτετη απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου κ. Νικόλαου Παπαθεοδώρου, η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια, δεδομένου ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έγκριση του Τεχνικού Φάκελου του έργου με την μορφή επείγοντος  με τίτλο: «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από θεομηνίες του παλαιού προσήνεμου μώλου λιμένος Κυπαρισσίας και απομάκρυνση προσχώσεων από λιμενολεκάνη», προϋπολογισμού 2.424.610,63€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. 
Σύμφωνα με την συγκεκριμένη απόφαση του έργο περιλαμβάνει τις παρακάτω παρεμβάσεις, οι οποίες αναλυτικά περιγράφονται στην εγκεκριμένη τεχνική περιγραφή και συγκεκριμένα: 
1. Προκαταρκτικές εργασίες (άρσης υφιστάμενων οργανικών φορτίων, εξυγιάνσης-διαμόρφωσης περιοχής έργου)
 2. Επισκευή προσήνεμου μώλου (διαμόρφωσης πυρήνα, κατασκευής στρώσης φίλτρου, διαμόρφωσης προστασίας ποδός, κατασκευής στρώσης θωράκισης) 
 3. Εργασίες εντός λιμενικής εγκατάστασης (διαμόρφωσης οδού πρόσβασης κρηπιδομάτων, βυθηκορήσεις εντός λιμενολεκάνης) μαζί με υποστήριξη τεχνικών έργων υποδομής για την θωράκιση της εγκατάστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages