Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο χρόνο η συγκομιδή άρχισε στις 12 Μαΐου, για να επιβεβαιωθεί ότι στην Τριφυλία παράγεται το πλέον ώριμο καρπούζι στην Ευρώπη, του οποίου η παραγωγή φτάνει τους 40.000 – 45.000 τόνους. Όπως τόνισε ο προϊστάμενος της ΔΑΟΚ Τριφυλίας, «η καλλιέργεια καρπουζιού σε χαμηλή κάλυψη γίνεται παραπάνω από τριάντα χρόνια και αποτελεί ένα καθαρά εξαγώγιμο προϊόν που δίνει στους παραγωγούς ένα σταθερό εισόδημα λόγω της πρωιμότητας της περιοχής.»
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο χρόνο η συγκομιδή άρχισε στις 12 Μαΐου, για να επιβεβαιωθεί ότι στην Τριφυλία παράγεται το πλέον ώριμο καρπούζι στην Ευρώπη, του οποίου η παραγωγή φτάνει τους 40.000 – 45.000 τόνους. Όπως τόνισε ο προϊστάμενος της ΔΑΟΚ Τριφυλίας, «η καλλιέργεια καρπουζιού σε χαμηλή κάλυψη γίνεται παραπάνω από τριάντα χρόνια και αποτελεί ένα καθαρά εξαγώγιμο προϊόν που δίνει στους παραγωγούς ένα σταθερό εισόδημα λόγω της πρωιμότητας της περιοχής.»
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου