Δ. Καφαντάρης: «Θέλουμε έναν Δήμο να στηρίζει την παραγωγή" - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Δ. Καφαντάρης: «Θέλουμε έναν Δήμο να στηρίζει την παραγωγή"

Δυναμικά συνεχίζει ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Καφαντάρης, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST εστίασε σε μία σειρά από ζητήματα, θέτοντας τις βασικές προτεραιότητες για την περιοχή του. «Να δημιουργήσουμε ένα τόπο φιλόξενο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καφαντάρης, ο οποίος τόνισε ότι έχουν μπει οι βάσεις σε επίπεδο υποδομών, έχουν ολοκληρωθεί οι βιολογικοί καθαρισμοί σε όλο το παραλιακό μέτωπο, ενώ σημαντικό είναι και το έργο αντικατάστασης των σωλήνων αμιάντου απ’ όλο το Δήμο.
 «Τα στοιχήματα που βάζουμε τα κερδίσαμε» ανέφερε ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος, δίνοντας έμφαση στον πολιτισμός, τις αναπλάσεις και την ανάδειξη μνημείων της περιοχής.Παράλληλα ο κ. Καφαντάρης ανέφερε πως «…Είμαι πάντα κοντά στον πολίτη. Μαζί δημιουργούμε την καθημερινότητα. Είναι μία εποχή που όλοι πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις. Πορευόμαστε με την κοινωνία. Κάθε μέρα μαζί δημιουργούμε και χτίζουμε το αύριο του τόπου» Απαντώντας για το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του σημείωσε πως αυτό έχει ενισχυθεί, και αποτελείται από νέα και παλαιά στελέχη. Ανέφερε πως το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι έντονο, ενώ το ψηφοδέλτιο έχει αναφορά σε όλους τους πολιτικούς χώρους. «Όλοι γνωριζόμαστε. Όλοι έχουμε μία βάση, μια ιδεολογία. Έρχονται άνθρωποι που πιστεύουν σε εμάς, στο πρόγραμμά μας, στη Δύναμη Ελπίδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages