ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Στην πλατεία Συντάγματος βρισκονται μόνο πολίτες που έχουν πρόσκληση με τον μεγαλύτερο όγκο των πολιτών που θέλουν να δουν από κοντά τις μονάδες των τριών όπλων των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων να παρελαύνουν ν α βρίσκεται μετά την οδό Βουκουρεστίου επί της οδού Πανεπιστημίου. 
Στρατιωτική Παρέλαση για την 25η Μαρτίου με Μακεδονία ξακουστή 
Παρόντες, επίσης, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Δημήτρης Καμμένος, ο Μάριος Γεωργιάδης κ.α. Την ίδια ώρα επί ποδός βρίσκονται 1.500 αστυνομικοί που είναι επιφορτισμένοι με το έργο της περιφρούρησης της παρέλασης. 
 Οι αστυνομικοί από τις Δυνάμεις Τάξης, την Ασφάλεια, την Τροχαία και τα ΜΑΤ έχουν τοποθετηθεί σε χωρισμένους τομείς και παράλληλα ακτίνες κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης και των δρομολογίων των επισήμων Αναλόγου μεγέθους κινητοποίηση υπάρχει και για αρκετές πόλεις της βορείου Ελλάδας όπως η Θεσσαλονίκη (μαθητική παρέλαση) η Πέλλα, η Κατερίνη, η Βέροια, η Έδεσσα και τα Γιαννιτσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages