ΜΠΑΖΑ, ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΜΠΑΖΑ, ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να βρίσκεται σε υποδεέστερη κατάσταση η καθαριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας, όπως είχαμε επισημάνει δυστυχώς και σε φωτορεπορτάζ μας από τις 2 Μαρτίου 2019 εδώ http://kyparissialive.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html , καθώς η περιοχή φαίνεται ότι χάνει και την μισή αρχοντιά της.
ΠΙΕΣΤΙΚΑ είναι τα παράπονα αναγνωστών μας για την κατάσταση που επικρατεί αλλά αυτή την φορά πολίτες από την περιοχή των Σφαγείων που απευθύνθηκαν στο Δήμο για τον υπεύθυνο καθαριότητας, δεν βρήκαν άκρη καθώς σε περίπτωση πολίτη τον παρέπεμψαν σε υπηρεσία των Φιλιατρών και εκεί δήλωσαν αναρμόδιοι, δίνοντας την απάντηση ότι πρέπει να αναζητήσουν τον αρμόδιο αναπληρωτή υπάλληλο.
ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΛIΔΙ
Το μπάχαλο μάλλον αποτυπώνουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε από την περιοχή νότια του ΟΣΕ στα παλιά Σφαγεία στην αρχή της οδού Λαμπροπούλου με την διασταύρωση στο δρόμο που οδηγεί στην Αποβάθρα. 
Μπάζα κάθε φύσεως, ξερά χόρτα με κλαδιά παρατημένα στην τύχη τους, όταν όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι η περιοχή αυτή έχει υποβαθμιστεί παρά το γεγονός ότι ο Δήμος στα παλιά σφαγεία διατηρεί στόλο των οχημάτων του εδώ και καιρό την ώρα που θα μπορούσε να αποτελέσει στολίδι προς μίμηση.. Μήπως τελικά να βρεθεί ο αρμόδιος για την καθαριότητα, να ασχοληθούν με την εικόνα της πόλης που σε πολλά σημεία δεν τιμά μέρες που πλησιάζουν λόγω της εορτής την περιοχή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages