ΩΜΕΣ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΩΜΕΣ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΩΜΕΣ ΑΛΉΘΕΙΕΣ ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας κατά την τελευταία συνεδρίασή του το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ο πρώην Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. με αφορμή το θέμα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, καθήλωσε το ακροατήριο με τις επισημάνσεις που φαίνεται να επιβεβαιώνονται διαχρονικά. Η συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης η μετακίνηση του συντονιστή Χειρουργικού τομέα του ιδρύματος καθώς και της συντονίστριας της Μονάδας Τεχνητού νεφρού της πόλης σε κενές οργανικές θέσεις του Νοσοκομείου Καλαμάτας, μετά την ανάρτηση αποφάσεων στην Διαύγεια στις 22 Μαρτίου του Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ. Μπέζου. 
Για φωτογραφική διάταξη μίλησαν σύμβουλοι καθώς η απόφαση στηρίχτηκε στις διατάξεις του Νόμου 4600/2019 Φ.Ε.Κ. 43/09.03.2019. Στο θέμα τοποθετήθηκε ο πρώην Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και δημοτικός σύμβουλος ιατρός κ. Δημήτρης Κουτσούλης ο οποίος τόνισε ότι "δικαιώθηκα όταν το 2014 παρουσίασα την εικόνα τότε της αποδυνάμωσης του Νοσοκομείου της πόλης μας με κλειστή την μαιευτική κλινική για 2 χρόνια την εποχή ακριβώς που στην διοίκηση της ΔΥΠΕ ήταν στην Πάτρα ο νυν Δήμαρχος (εννοεί τον κ. Κατσίβελα που διορίστηκε τότε)" θυμίζοντας ότι τότε εκδιώχθηκε ως πολίτης από το δημοτικό συμβούλιο κακήν κακώς "για να με φέρει ο λαός της Τριφυλίας στα έδρανα του Δ.Σ. ώστε να δώσω ένα προσωπικό αγώνα για τον τόπο μας, δεν με εκφράζει καμία μετακίνηση απλά δείχνει την πλήρη αποτύπωση της αποτυχίας της σημερινής Δημοτικής αρχής". 
ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
 Πρόσθεσε ότι "η παράταξη της δημοτικής αρχής είναι πλέον κατακερματισμένη καθώς 4 πλέον σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι έχουν αποχωρήσει από την πλειοψηφία και διεκδικούν την ψήφο των Τριφύλιων, αν αυτό δεν αποτελεί αποτυχία μιας δημοτικής αρχής άραγε τι είναι" ενώ κάλεσε όλους τους υποψηφίους και φερέλπιδες δημάρχους να "αφήσουν τα μισόλογα και να μιλήσουν στο λαό με συγκεκριμένο πρόγραμμα, όχι να τους ψηφίσει ο κόσμος επειδή έχουν κομματικό μηχανισμό και την νύφη στο τέλος να πληρώνει ο λαός της Τριφυλίας". Για το Νοσοκομείο υπογράμμισε ότι "είναι δυνατόν να μιλάμε για συναδέλφους γιατρούς με τέτοια απαξίωση για την μετακίνησή τους, όταν όμως το 2017 φωτογραφιζόσαστε μπροστά από το Νοσοκομείο με τον κ. Οικονόμου ήταν άραγε όλα καλά:". 
ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ
 Υποστήριξε ότι κανείς δεν ρώτησε τους γιατρούς για τα προβλήματα που υπάρχουν και την άσκηση νόμιμων δικαιωμάτων του, ενώ απευθυνόμενος ασκώντας κριτική στο κ. Κατσίβελα είπε ότι "όταν ήσασταν επικεφαλής της ΔΥΠΕ πολλά νοσοκομεία της περιφέρειας όπου του Μεσολογγίου, του Αγίου Ανδρέα Πάτρας, της Κυπαρισσίας αντιμετώπισαν τόσα προβλήματα" εκφράζοντας την ανησυχία του και για τις φωνές περί διάσπασης του δήμου παρά της ενότητας και καθολικής αντιμετώπισης των προβλημάτων, λέγοντας ότι όντως ζημιώθηκαν τα Φιλιατρά, την κατάντια της Κυπαρισσίας, τα διαχρονικά προβλήματα των Γαργαλιάνων ενώ "το 2014 ο Δήμαρχος εξήγγειλε την αναβάθμιση του Κ.Υ. Γαργαλιάνων αλλά μέχρι τώρα δεν έχει μπει κανένα πλακάκι" καταλήγοντας ότι "δεν μας φταίει η ένωση της Τριφυλίας αλλά ότι ποτέ δεν είχαμε διοικήσεις, ανθρώπους σοβαρούς, γιατί πάντα κυβερνούσαν κάποια κόμματα που εγκλώβισαν τα στενά τους όρια". ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages