ΚΥΠΕΛΛΟ: ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 2-2 καν. διάρκεια (5-2 παρ.) - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 2-2 καν. διάρκεια (5-2 παρ.)

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, επτά γκολ, χαμένες ευκαιρίες, κόκκινες κάρτες που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Το Καλό Νερό ήταν μία ανάσα από την μεγάλη νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και αδικείται από το αποτέλεσμα όταν στα τελευταία 7 λεπτά της αναμέτρησης η Εράνη κατάφερε να πάει το ματς στην παράταση.
Ηομάδα του Σάκη Διονυσοπούλου μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να προηγηθεί με 0-2.
Συγκεκριμένα στον 39′ ο Μπεγέτης έκανε το 0-1 και στο 43′ ο Μητρόπουλος με πέναλτι το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Εράνη πίεσε όπως είναι φυσικό για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο υπήρχε το άγχος στα πόδια των παικτών του Κώστα Λυμπερόπουλου.
Στο 82′  όμως ο Βελλής μείωσε σε 1-2 και στο 89′ ο Βλαχόπουλος ισοφάρισε σε 2-2.
Το ματς λοιπόν πήγε στην παράταση όπου σημειώθηκαν ορισμένα ευτράπελα και εκεί η Εράνη κατάφερε με 3 γκολ να πάρει τη νίκη και να περάσει στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.
Ξεκίνησε ο Κώστας Βλαχόπουλος που πέτυχε ακόμα δύο γκολ στο 90′ το 3-2  και στο 102′ το 4-2 ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 115′ ο Νικολακόπουλος.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με δέκα πάίκτες για τις δύο ομάδες καθώς αποβλήθηκαν οι Παπαγεωργίου και Μπεγέτης αντίστοιχα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Μπασιλάρη.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπουρδέκας, Χάρμπας (112′ Σταματόπουλος) Ασημακόπουλος, Πέππας, Βέλλης, Βλαχόπουλος (118′ Γιαννακόπουλος), Χαραλαμπόπουλος (46′ Γιαννακόπουλος) (106′ Μιχαλακόπουλος).
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Μουζής (62′ Ανδρεόπουλος), Λαμπρόπουλος, Κορμπής (102′ Αρβανίτης), Μπεγέτης, Σιγέρης, Παναγούλιας, Διονυσόπουλος, Δεμπεγιώτης (65′ Βλάμης), Μητρόπουλος (81′ Ντιόπ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages