ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΕΡΙ τουρισμού, αγροτικών προϊόντων και υποδομών μίλησαν χθες ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλη Ξυγκώρο, ο οποίος τον επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον α΄ αντιπρόεδρο Παύλο Κρανιώτη, τον β΄ αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Γκούμα, τον γεν. γραμματέα Παύλο Γκραίκη, τον υπεύθυνο ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Ανδρέα Ζαγάκο και τον υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Μενέλαο Κουτέλα.
ANASTASOPOYLOS-2
Ο κ. Ξυγκώρος ανέλυσε τα θέματα που σχετίζονται με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και ειδικότερα εστίασε σε ζητήματα που αφορούν τον εμπορικό-επιχειρηματικό κόσμο, όπως επίσης και σε ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό, τα αγροτικά προϊόντα, τις υποδομές του Νομού κ.ά. Ο κ. Αναστασόπουλος δεσμεύτηκε προκαταβολικά ότι η συνεργασία με την περιφερειακή αρχή είναι δεδομένη σε όλα τα επίπεδα. Γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι από την πρώτη στιγμή ο νέος Περιφερειάρχης κ. Νίκας θεωρεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ως ισότιμο συνεργάτη που θα διαχειριστεί τα θέματα της επιχειρηματικότητας και ειδικότερα το ΕΣΠΑ για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Καταλήγοντας, ο κ. Αναστασόπουλος τόνισε ότι η Π.Ε. Μεσσηνίας θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την προώθηση των ιδιοτήτων επενδύσεων στο Νομό μας και σημείωσε ότι τέτοιου είδους συναντήσεις θα γίνονται στο εξής, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προς όφελος του Νομού και της επιχειρηματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages