Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΜΕ προσωπικό αλλά κυρίως διάθεση να πρυτανεύσει το ρητό ότι "Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά" ο Δήμος Τριφυλίας ξεκίνησε εκστρατεία καθαριότητας με συνεργεία του όπως πρώτοι αναφέραμε στην επικράτεια του Δήμου.
Χαρακτηριστική η σημείωση του Δημάρχου κ. Λεβεντάκη στα κοινωνικά δίκτυα όπου μεταξύ άλλων σημειώνει ότι:  "Έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια στον τομέα τής καθαριότητας και σας παρακαλώ να τη σεβαστείτε και να σταθείτε αρωγοί αυτής της προσπάθειας. Δικαιούστε, όλοι οι πολίτες τού Δήμου Τριφυλίας, ένα καθαρό και φιλικό, προς εσάς, περιβάλλον. Η θετική ανταπόκρισή σας, θα μας οπλίσει με περισσότερο πείσμα και πολλή δύναμη, έτσι ώστε να συνεχίσουμε τα έργα στο Δήμο μας. Μέσα στις αξίες που θα πρέπει να επαναφέρουμε στην καθημερινή ζωή μας, είναι η καθαριότητα, ως στοιχείο πολιτισμού, την οποία έχουμε παραμελήσει. Ας διδάξουμε λοιπόν, κυρίως στα παιδιά μας, πολιτισμό και ας παραδειγματιστούν από όλους μας. Άλλωστε, οτιδήποτε μας περιβάλλει είναι και αυτό που μας χαρακτηρίζει."
Το kyparissianews.com παρακολουθεί τις δράσεις του Δήμου και έχουμε ήδη φωτογραφίες από τα συνεργεία καθαριότητας στην Κυπαρισσία, αξίζουν επομένως εκτός από τους αιρετούς και στους εργαζόμενους συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages