ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ


ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ δράσεις αναμένεται να υλοποιήσει τόσο με το έμψυχο υλικό όσο κι με τα μηχανήματα του δήμου η δημοτική αρχή στη ΤΡΙΦΥΛΙΑ συγκροτώντας κλιμάκια έργων. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες διεξάγονται παρεμβάσεις σε κοινοτικά διαμερίσματα που δεν είχαν γίνει ποτέ παρουσία τόσο του δημάρχου κ.λεβεντακη και του αντιδημάρχου κ.ασημακοπουλου.
Πιο αναλυτικά όπως σημείωσε ο δήμαρχος τριφυλιας κ.λεβεντακης «Ξεκίνησε, μετά από χρόνια εγκατάλειψη, ο καθαρισμός τού χάνδακα, στο δρόμο δυτικά τού Κέντρου Υγείας Φιλιατρών προς Πλάτη, έτσι ώστε να πάψουν πλέον, με την πρώτη νεροποντή, να πλημμυρίζουν και να πνίγονται τα Φιλιατρά, καθώς και η αντικατάσταση των τσιμεντοσωλήνων, ούτως ώστε να γίνεται πιο εύκολα η πρόσβαση στους αγροτικούς δρόμους, όπως επίσης και η αντικατάσταση στις σχάρες των φρεατίων, για τη σωστή απορροή των ομβρίων υδάτων. 
Όλες οι παραπάνω παρεμβάσεις, πραγματοποιούνται με τα μηχανήματα και το εργατικό δυναμικό τού Δήμου Τριφυλίας. 
Την ερχόμενη δε εβδομάδα, θα ξεκινήσουν οι συνδέσεις στην αποχέτευση, επίσης με εργαλεία, μηχανήματα και εργατικό δυναμικό τού Δήμου και θα ακολουθήσουν ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους των Φιλιατρών.» είπε καταλήγοντας. ΓΙΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages