ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΚΑΥΤΗ ατζέντα με το πρώτο θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον είναι αυτή που διεξήχθη απόψε Τετάρτη στο 2ο δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας μετά την ανάληψη καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής με αιχμή του δόρατος τον διαχειριστικό έλεγχο που προωθεί η πλειοψηφία. Η πρόταση της Δημοτικής αρχής Λεβεντάκη ήταν να πραγματοποιηθεί διαχειριστικός έλεγχος για την πενταετία του απερχόμενου Δημάρχου κ. Κατσίβελα, όπως εξάλλου είχε υποσχεθεί προεκλογικά στο λαό της Τριφυλίας.
 Ο έλεγχος επεκτείνεται σε όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου μέχρι το φορέα αλληλεγγύης, αθλητισμού, την Κοινωφελή επιχείρηση, την ΔΕΥΑ Τριφυλίας στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος καθώς επίσης και στον σύνδεσμο ύδρευσης Τέλλος Άγρας που αφορά κι άλλους 2 γειτονικούς Δήμους της Μεσσηνίας. Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα πάρουν χρόνο, ωστόσο η δημοτική αρχή έχει προβεί ήδη και στην αποτίμηση της περιουσιακής κατάστασης του Δήμου καταγράφοντας όλα τα μηχανήματα ενώ θα έχει συνολική εικόνα για τα ακίνητα κι εγκαταστάσεις του Δήμου σύντομα. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages