ΤΑΤΟΥΛΗΣ: «Σε πολιτικό μεσαίωνα οδηγεί την Πελοπόννησο ο ρεβανσισμός του Π. Νίκα» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΑΤΟΥΛΗΣ: «Σε πολιτικό μεσαίωνα οδηγεί την Πελοπόννησο ο ρεβανσισμός του Π. Νίκα»

ΤΟΝ κώδωνα του κινδύνου για την πορεία πολιτικής εξαθλίωσης στην οποία οδηγεί την Πελοπόννησο η νέα της διοίκηση της Περιφέρειας, έκρουσε η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος». Σχολιάζοντας τις νέες απειλές που εκτόξευσε ο Παναγιώτης Νίκας κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ τη Δευτέρα ο επικεφαλής της παράταξης χαρακτηρίζει το νέο Περιφερειάρχη ως «γνωστό εχθρό του αθλητισμού»!
«Τρεις μήνες μετά την εκλογική διαδικασία και ο ρεβανσισμός του κ. Νίκα ξεχειλίζει από κάθε του φράση. Σήμερα, επανέλαβε για πολλοστή φορά την πρόθεσή του να ακυρώσει αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής σχετικά με τις επιχορηγήσεις συλλόγων, λέγοντας δήθεν ότι η περιφέρεια πρέπει να ασχολείται μόνο με τα μεγάλα και όχι με τα μικρά και ότι εκείνος δήθεν θα ασχοληθεί με σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις. Να θυμίσουμε στους πολίτες  ότι Δήμαρχος 20 χρόνια και αντινομάρχης άλλα τόσα, ο ίδιος  έχει να επιδείξει το απόλυτο μηδέν τόσο στον πολιτισμό όσο και στον αθλητισμό, του οποίου είναι άλλωστε και γνωστός εχθρός. Ούτε μικρό έργο ούτε μεγάλο έχει να επιδείξει στην σαραντάχρονη πορεία του. Να υπενθυμισθεί δε, ότι γεγονότα όπως το κορυφαίο παγκόσμιο τρίαθλο « Ironman», διεκδικήθηκαν και κερδήθηκαν για πρώτη φορά από την περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη, όχι μόνο για το περυσινό έτος, αλλά και για τα δύο επόμενα. Αλλά και άλλα μικρότερα γεγονότα σε επίπεδο Δήμων, έγιναν εφικτά μόνο και μόνο από την χρηματοδότηση που εξασφάλιζε κάθε φορά η περιφερειακή Αρχή και αποτελούσαν αίτημα των τοπικών κοινωνιών που αγωνιούν για την «μικρή», όπως ειρωνικά αναφέρει ο κ. Νίκας καθημερινότητα των συμπολιτών μας.»
«ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ»
Στην πρόθεση του κ. Νίκα να δημοσιοποιήσει τον κατάλογο των επιχορηγήσεων, το σχόλιο της νέας Πελοποννήσου ήταν το εξής:
«Σε ό,τι αφορά  την απειλή του ότι θα δημοσιοποιήσει τον κατάλογο των επιχορηγήσεων, να ενημερωθεί ότι πρόκειται για συνδιοργανώσεις και όχι επιχορηγήσεις που είναι παράνομες, με συλλόγους, φορείς και δήμους,  και κυρίως, ότι όλες οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων είναι αναρτημένες εδώ και καιρό στο Διαύγεια και έχουν νομιμοποιηθεί από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Τέλος, να έχει πάντα κατά νου, ότι αυτή η θετική στάση της περιφερειακής Αρχής Τατούλη απέναντι στις τοπικές κοινωνίες υπήρξε διαχρονική, σε όλα αυτά τα εννέα χρόνια, και μάταια προσπαθεί να πείσει τους πολίτες που το γνωρίζουν καλά ότι δήθεν ήταν προεκλογική τακτική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages