ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΥΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΕΡΓΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΥΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΕΡΓΩΝ

 
    Γράφει και σχολιάζει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
@ ΠΡΩΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ: Πολιτικό το πρώτο φθινόπωρο της νέας αυτοδιοίκησης με σοβαρές εξελίξεις σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Στο επίπεδο της περιφέρειας φαίνεται ότι μέσα στο 2019 θα κλείσουν οι παράνομες χωματερές πριν ξεκινήσει το εργοστάσιο διαχείριση των απορριμμάτων.
@ Σε τοπικό επίπεδο φαίνεται ότι τριγμοί και οι αντιπαραθέσεις είναι το κύριο γνώρισμα στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας. Οι απώλειες τόσο από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ως με έκδηλη την αγωνία τους να ορθώσουν πολιτικό λόγο αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.
@ΔΩΣΤΕ ΦΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: Θετικό είναι το μήνυμα που εκπέμπεται από την πλευρά του δήμου για την μεταβίβαση αρμοδιοτήτων σε προέδρους κοινοτήτων. Το θέμα είναι να υπάρχει και σωστή διαχείριση των μηχανημάτων του θυμού και μικρά τεχνικά έργα στα κοινοτικά διαμερίσματα της Τριφυλίας.
@ Το μεγάλο μου στοίχημα και σ’ αυτή την περίπτωση είναι να μην αποτελούν το φτωχό συγγενή τα χωριά της Τριφυλίας παρά να αναδείξουν την μεγάλη τους ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα μέσα από μικρές και συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

@Ήδη έγιναν παρεμβάσεις αγροτικής οδοποιίας σε αρκετές κοινότητες, καθώς συγκροτήθηκαν κλιμάκια έργου καθώς εργαζόμενοι και πρόεδροι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ιδίως την ώρα που απαιτούνται έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης...
@ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ: Ενδιαφέροντα στοιχεία πηγαίνω για το πόθεν έσχες του δημάρχου της Μεσσηνίας αλλά και της Τριφυλίας καθώς επίσης και των βουλευτών του νομού μας στην προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο.
@ Με πολλά ακίνητα καταθέσεις αυτοκίνητα ακόμα και καταθέσεις στο εξωτερικό φαίνεται ότι κάποιοι ζουν τη δική τους πραγματικότητα πέρα από αυτή την πραγματικότητα που ζουν οι ίδιοι οι πολίτες. Προφανώς η λέξη βουλευτής και βολευτείς ταυτίζεται με την ίδια σημασία. Είναι αρκετό το μεροκάματο που βγάζουν εξάλλου και η σύνταξη.
@ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ: Δύο είναι οι αντιδήμαρχοι ανακοινώθηκαν στην Τριφυλία. Δεν αποτελούσε έκπληξη ότι κυρία Χάιδω Παναγιωτοπούλου ως επικεφαλής παρατάξεις θα ήταν αντιδήμαρχος. Είχαμε όμως γράψει ότι έκπληξη θα είναι ο έκτος αντιδήμαρχος. Είναι το όνομα του κυρίου Γιώργου Κουτρουμπή όποιος για πρώτη φορά γίνεται αντιδήμαρχος με την παράταξη του Στάθη Ανδρινόπουλου. 
@Ο κ. Ανδρινόπουλος ως επικεφαλής παράταξης αντίθετα δεν ήθελε την αίγλη της καρέκλας- επομένως δεν πήγε για Δήμαρχος ώστε να γίνει Αντιδήμαρχος- ο όποιος επέλεξε να βρίσκεται κοντά στην γενέτειρά του εξυπηρετώντας τους δημότες και να είναι εντεταλμένος σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Γαργαλιάνων. Αν μη τι άλλο εκπέμπει μηνύματα η αξιοπρεπής πολιτική στάση του εκλεγμένου αιρετου.
@ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πριν κλείσουμε μην ξεχάσουμε ότι κάθε Παρασκευή στις οχτώ το πρωί από το ραδιοσταθμό παλμός 90,5 ακούτε την αγροτική ενημερώσω για τους αγρότες της Τριφυλίας από την Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Τριφυλίας και από την φωνή του κύριου Αντώνη Παρασκευοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages