ΜΕΣΣΗΝΙΑΣΚΟ ΑΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣΚΟ ΑΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ «ΣΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ»

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ στο Δήμο Καλαμάτας ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Άλσος Περιστερίου, στο πλαίσιο της έκθεσης «Κρασί, Μέλι, Λάδι & Ελιά, η Αυθεντική Ελλάδα», που ξεκίνησε στις 6 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε χθες.
Εντυπωσιακό το παραδοσιακό αφιέρωμα με τίτλο «Σαν πας στην Καλαμάτα» που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Μεσσηνίων Δυτικής Αθήνας και τον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο «Τα Περιστέρια», την επιμέλεια του οποίου είχαν οι Κώστας και Γιώργος Ανδριανόπουλος.
Οι επισκέπτες γεύθηκαν Καλαματιανές και Μεσσηνιακές γεύσεις, τις οποίες ετοίμασαν στελέχη της Λέσχης Αρχιμαγείρων, όπου προσφέρθηκαν δίπλες, λαλάγγια, σφέλα και μεσσηνιακή μακαρονάδα.
Στην κεντρική σκηνή του Άλσους, «Τέχνη στην Πέτρα», ο Γιάννης Θωμόπουλος με τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και χορωδία τραγούδησε τα «Επιφάνεια Αβέρωφ» του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ ακολούθησε χορευτική παράσταση από το Λύκειον των Ελληνίδων Καλαμάτας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Τα Περιστέρια» Αττικής.
Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ελένη Αλειφέρη, Γιώργος Φάβας, Πέτρος Κλάδης, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Λύρας, η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Μπελογιάννη και συμμετείχαν αντιπροσωπείες των Συλλόγων «Οι Μαντιναίοι», «Φίλοι της Παράδοσης» και Γυναικών Νερομύλου.
Ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης επισκέφθηκε μαζί με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, το περίπτερο με τα τοπικά προϊόντα του Δήμου Καλαμάτας. Νωρίτερα εθιμοτυπικά αντάλλαξαν πλακέτες, ενώ κατά τους χαιρετισμούς τους οι δυο δήμαρχοι αντάλλαξαν ευχές για καλή δύναμη στη δημαρχοντία τους. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη επίσημη εξόρμηση του νέου δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, τον οποίο ο κ. Παχατουρίδης καλωσόρισε με θέρμη και τον βεβαίωσε πως βρίσκεται μεταξύ φίλων και οικείων αφού είναι γνωστό πως μεγάλος είναι ο αριθμός Μεσσηνίων που κατοικεί στο Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages