ΣΤΗΝ Μικρομάνη συνελήφθησαν οι βιαστές της 65χρονης από την Ηλεία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΣΤΗΝ Μικρομάνη συνελήφθησαν οι βιαστές της 65χρονης από την Ηλεία

Κόβουν την ανάσα οι λεπτομέρειες για τον βιασμό της 65χρονης στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως που έγιναν γνωστές από την κατάθεσή της, αναδεικνύοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η άτυχη γυναίκα στα χέρια των δυο αδίστακτων κακοποιών που μέχρι στιγμής αποφεύγουν τη σύλληψη και έχει κηρυχθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Ωστόσο, ο πραγματικός εφιάλτης για την 65χρονη είχε μόλις ξεκινήσει. Ο κακοποιός που έμεινε να την προσέχει για να μην ειδοποιήσει την αστυνομία, άρχισε να τη βιάζει κατ’ εξακολούθηση. Το μαρτύριο της γυναίκας όμως δεν σταμάτησε εκεί. Όταν επέστρεψε ο συνεργός του δράστη και μάλιστα άπραγος, καθώς δεν υπήρχαν χρήματα στον λογαριασμό της γυναίκας, τη βίασε και αυτός διαδοχικά και εκ νέου μαζί με τον συνεργό του. Αφού ολοκλήρωσαν το αποτρόπαιο έργο τους, οι δράστες έφυγαν από το σπίτι αφήνοντας τη γυναίκα δεμένη σε καρέκλα για να μην είναι σε θέση να ειδοποιήσει τις αρχές. Τελικά η 65χρονη κατάφερε να λυθεί και να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για τον εφιάλτη που έζησε και μάλιστα στην κορυφαία μέρα για την Ορθοδοξία και τον τόπο.

Με την καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, άμεσα ενεργοποιήθηκε και η Ασφάλεια Πύργου για να διενεργήσει εξειδικευμένες έρευνες για το περιστατικό. Η 65χρονη, μετά την κατάθεση μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για να την εξετάσει ιατροδικαστής, που θα συντάξει το πόρισμα όταν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που παρήγγειλε στο αρμόδιο εργαστήριο.

Οι δράστες είχαν αρπάξει το αυτοκίνητο της γυναίκας και είχαν πάει στο ΑΤΜ πιστεύοντας ότι έχει χρήματα στο λογαριασμό της.
Την ώρα που επέστρεφαν όμως άπραγοι ένας usb έπεσε από τους δράστες μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς εκείνοι να το αντιληφθούν, οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στην ταυτοποίηση των δύο δραστών οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας.
Η υποδιεύθυνση ασφάλειας Πύργου μαζί με την υποδιεύθυνση ασφάλειας Καλαμάτας έκανα ταυτόχρονες επιχειρήσεις στη Ζαχάρω και στη Μικρομάνη Μεσσηνίας όπου εντοπίστηκαν τα δύο άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages