ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ Ή 5ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ;
Του Φιλιτατρινού ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΑΛΙΑΚΟΠΠΥΛΟΥ από τα social media
Τον κύριο Βαρουφάκη, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, μήτε κομματικά πάρε δώσε έχω μαζί του, όπως και με κανέναν άλλον. Και πολλά φερσίματά του με ενοχλούν.
Αυτό όμως που συμβαίνει εδώ  και δύο ημέρες με τις δημοσιογραφικές σόλες του συστήματος, τις χιλιοπατημένες ορντινάντσες, που βυσσοδομούν εναντίον του και επιχειρούν να ευτελίσουν ως δήθεν γραφικό έναν βουλευτή και συνάμα επικεφαλής Γραμματέα ενός κόμματος, για το αν έχει μόνιμη κατοικία στην Αίγινα ή την Αθήνα, είναι ότι πιο προβοκατόρικο υπάρχει.
Τον παρακολουθώ σε όλες τις συνεντεύξεις του να ισχυρίζεται ότι την 9η Απριλίου με το να μην ασκήσουμε βέτο για το ευρωομόλογο, ουσιαστικά ανοίξαμε την πόρτα στο επόμενο μνημόνιο.
Ρωτώ, ισχύει; Αν ισχύει, αυτό θα είναι μια καταστροφική πολιτική με ανυπολόγιστες συνέπειες, για τον λαό μας. Κι ενώ τους προκαλεί όλους με στοιχεία, αυτοί τον ρωτούν αν σταμάτησε για ψεκασμό στο φεριμπότ.
Τι σύμπτωση όλα τα περίεργα κους κους να συμβαίνουν όταν επέρχεται κάποια λαίλαπα;
Ο κύριος Βαρουφάκης κυκλοφορεί χωρίς αστυνομικούς. Στο παρελθόν διαφώνησε με τη συμφωνία που ήταν κόντρα στη λαϊκή θέληση του δημοψηφίσματος και αποχώρησε. Πρόσφατα προσκόμισε στη Βουλή την απάτη των συνομιλιών του Eurogroup  σε USB και ουδείς είχε τα κότσια να το παραλάβει ως ατράνταχτο στοιχείο κατά των Ευρωπαίων που λειτούργησαν σε βάρος της χώρας μας.
Ακόμα και η ταινία του Γαβρά κρίθηκε από το σύστημα ως καλλιτεχνική αποτυχία, παρότι στην ουσία ήταν ένα ντοκιμαντέρ ξεμπροστιάσματος.
Μάλιστα μιλούσε για αποτυχία του «Γίγαντα» Γαβρά -  όπως τον αποκαλούσε μια κυρία του πρώην συγκροτήματος Λαμπράκη - μη ασχολούμενη όμως με το πολιτικό στοιχείο που συνεισέφερε ο διάσημος σκηνοθέτης.
Δηλαδή, σαν να είσαι στην έρημο, να πεθαίνεις για ένα ποτήρι νερό κι όταν σου δίνουν ένα μπουκάλι, εσύ να ρωτάς αν είναι Ζαγόρι ή Λουτρακίου.
Με τις συνομιλίες που αναφέρονταν στο USB του κυρίου Βαρουφάκη , έστησε την ταινία του  ο κύριος Γαβράς, οι δε μαριονέτες των ΜΜΕ μιλούσαν για το αν η ταινία ήταν αξιώσεων ή όχι.

Αναρωτιέμαι, είναι δυνατόν ο άνθρωπος που συζητά με όλους τους οικονομολόγους του κόσμου, που τον σέβονται οι καθηγητές όλων των πανεπιστημίων του πλανήτη, εδώ να τον διασύρουν για το αν είπε του λιμενικού: «Είμαι βουλευτής ή δεν με γνωρίζετε;».
Προφανώς τους πονά πολύ, να ζητά τηλεδιάσκεψη της Βουλής ή να καταγγέλλει την ελληνική υποχώρηση στο ευρωομόλογο και γι αυτό άρχισαν οι λάσπες;
Ας την συνεχίσουν.

Ο ελληνικός λαός το επιτρέπει γιατί είναι θυμόσοφος… Άλλωστε ο ίδιος  έκανε αρχηγούς κομμάτων στη Βουλή, τον κύριο Λεβέντη και τον κύριο Βελόπουλο.
Γιατί ο φραπές και οι κηραληφές, θεωρούνται  μάλλον ανώτερες γνώσεις απ’ τα οικονομικά του κυρίου Βαρουφάκη.

Έτσι ή αλλιώς η Ελλάδα έχει τον καλύτερο πρωθυπουργό και με τους λιγότερους θανάτους… τι σημασία έχει αν αυτά που λέει ο Γραμματέας ενός κόμματος της Βουλής ισχύουν ή όχι;

Εκείνο που μετράει είναι να είσαι προβλέψιμος σύμμαχος.

Το κυριότερο; Να  υπερασπίζεται στο κανάλι της ειλικρίνειας «τι είναι «ηθικό» η κυρία Τατιάνα Στεφανίδου…

https://www.youtube.com/watch?v=tTSVYRhZzgs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages