Μεσσηνία: Έργα οδικής ασφάλειας εθνικού και επαρχιακού δικτύου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Μεσσηνία: Έργα οδικής ασφάλειας εθνικού και επαρχιακού δικτύου

Συνεχίζονται από τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας οι εργασίες καθαρισμού και συντήρησης του δασικού – αγροτοδασικού δικτύου του νομού στο πλαίσιο της αντιπυρικής προστασίας.. Έχουν ήδη τοποθετηθεί στηθαία στην 7η εθνική οδό Τσακώνα – Καλό Νερό – Κυπαρισσία, στην 2η επαρχιακή οδό, τμήμα Προάστιο – Καρδαμύλη καθώς και στην 82η εθνική οδό στην  είσοδο Μεσσήνης.
Επιπλέον συνεχίζεται η συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου στο δημόσιο δάσος Ταϋγέτου με τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας. Μετά από συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, Δασαρχείο και Δήμους, έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες στους δρόμους από Αγία Μαρίνα έως Αράχωβα, από Ιμποβό έως Σιδηρόπορτα καθώς και στην περιοχή Κρύας Βρύσης, Αγίου Παντελεήμονα ενώ συνεχίζονται οι συντηρήσεις του δασικού δικτύου προς την περιοχή των Πηγαδίων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «προτεραιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτελεί η ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων,  ο δε προγραμματισμός μας αφορά σημαντικές παρεμβάσεις βελτίωσης των συνθηκών κυκλοφορίας  σε όλο το οδικό δίκτυό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages