ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠ.ΕΞ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ-VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠ.ΕΞ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ-VIDEO

Χρειάζεται εθνική στρατηγική και για αυτό το λόγο έχουμε ζητήσει επανειλημμένα να γίνει ένα συμβούλιο αρχηγών σημείωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά.
Σε δηλώσεις του στο ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ του Γιάννη Μποζίκα στους 90,5FM ο πρώην υπουργός Εξωτερικών μίλησε για την επέκταση των διεθνών δικαιωμάτων της χώρας μας για επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια όπως θα συμβεί στο Ιόνιο, σύροντας στο τραπέζι του διαλόγου την Τουρκία με την πολιτική της να απεμπολεί το ναυτικό δίκαιο και τα θαλάσσια σύνορα της Ευρώπης μας.
Μάλιστα ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος αναφερόμενος στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών, που διεξήχθη τη Δευτέρα παρουσία και του Έλληνα υπουργού κ. Νίκου Δένδια, έκανε λόγο για «κυβερνητική ολιγωρία που θέτει σε δεινή θέση την διαπραγματευτική ισχύ της Ελλάδας» όσον αφορά στη δυνατότητα επιβολής κυρώσεων στην Τουρκία για τη συνολική στάση των «γειτόνων» στην Ανατολική Μεσόγειο,την Κυπριακή ΑΟΖ και εσχάτως την πρόθεση του Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages