ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Το θέμα της πανδημίας έχει δημιουργήσει σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα στην ευρύτερη περιφέρεια της Τριφυλλίας καθώς τόσο ο μειωμένος τζίρος όσο και λίγο Μίχο χαμηλότερη προσέλευση επισκεπτών δείχνει να αποτελούν ένα από τα κύρια σημεία καθόδου της τουριστικής κίνησης φέτος στην περιφέρεια μας. 
Παρά το γεγονός ότι έστω με καθυστέρηση ολοκληρώθηκαν τα πρώτα έργα ανάπλασης στην άνω πόλη Κυπαρισσίας η ζωή εκεί προσπαθεί να βρει τους κανονικούς της καθημερινούς ρυθμούς. Αξίζει να τονίσουμε ότι το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το γεγονός ότι η αν έχει είναι εντατική για τη χρήση μάσκας καθώς έπαιζαν ήδη τα πρώταΒαριά πρόστιμα για την χρήση της σε καταστήματα εστίασης στην ευρύτερη περιοχή. 
Σε ό,τι αφορά τους επισκέπτες ίδιος από το εξωτερικό άλλη φορούσε μάσκα κι άλλοι όχι καθώς από ότι φαίνεται το καθολικό μετρό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την μη η όχι εξάπλωση της επιδημίας. Όπως και να έχουν τα πράγματα σε δύσκολους καιρούς και με χαμηλούς τζίρους τα επιπρόσθετα πρόστιμα για τη χρήση προστατευτική μάσκα δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη και επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages