Γιώργος Λεβεντάκης: «Επώνυμοι, με τόνους λάδι, κλέβουν νερό από το δίκτυο» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Γιώργος Λεβεντάκης: «Επώνυμοι, με τόνους λάδι, κλέβουν νερό από το δίκτυο»

Σε πολύ σοβαρή καταγγελία ότι επώνυμοι με ελαιοκαλλιέργειες κλέβουν νερό από το δίκτυο της Καναλουπούς (σ.σ. Κοινότητας Πλάτης), προέβη στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δ.Σ. Τριφυλίας ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης. 
Mάλιστα, τόνισε ότι θα βγάλει τα ονόματά τους στις οθόνες (σ.σ. ηλεκτρονικές ενημερωτικές πινακίδες) του Δήμου στις πλατείες των πόλεων! «Θα δείτε σε λίγο πόσοι κλέβουν νερό. Επώνυμοι. Θυμηθείτε το», τόνισε ο κ. Λεβεντάκης, προσθέτοντας: «Να δείτε πόσοι κλέβουν νερό απ’ την Καναλουπού, το δίκτυο μέχρι κάτω και ποτίζουν ελιές. Θα πάθετε πλάκα».
 Ο κ. Λεβεντάκης συνέχισε λέγοντας: «Έχω καταγράψει ήδη δέκα. Εάν δεν είναι πάνω από πενήντα – εβδομήντα και επώνυμοι, που ραβδίζουν και κάνουν δέκα και είκοσι τόνους λάδι. Ντροπή τους! Κλέβουν το νερό και δε φτάνει το νερό για τον κόσμο. Αλλά θα δείτε, περιμένετε. Γιατί, αν νομίσανε, βέβαια δε θα μείνουν έτσι. Θα τους κάνω. Εγώ θα τους βγάλω στην οθόνη, στις οθόνες, με τα ονόματα. Γιατί δεν πάω μόνος μου, πάω με Επιτροπή. Και με μηχάνημα. Να κλέβουν το νερό και να μη φτάνει το νερό να πιούν οι πολίτες; Και να δουλεύουνε τα μοτέρ… […] Τι λειψυδρία; Έχουμε λειψυδρία. Αλλά εμείς έχουμε τόσο νερό, τόσοι που είμαστε, τόσες πηγές, τόσες δεξαμενές που μπορούμε να παίρναμε χωρίς πρόβλημα. Λοιπόν, όταν όμως απ’ την Καναλουπού μέχρι δω κάτω έχουνε τραβήξει παράνομα και ποτίζουν ελιές, τουλάχιστον εκατό άτομα, θα πάθετε πλάκα. Κι ο άλλος κάνει είκοσι τόνους λάδι. Δεν ντρέπονται λίγο; Πατριώτες, να πούμε…». 
Σε παρέμβασή του ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσαφαράς, τόνισε πως επειδή το θέμα του νερού θα τους απασχολήσει πάρα πολύ όλους και είναι πολύ σοβαρό, πρότεινε να μπει στο επόμενο συμβούλιο και καθένας να κάνει τις προτάσεις του για την αντιμετώπισή του και να λυθεί. Του Ηλία Γιαννόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages