ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ Ι.Χ. ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ Ι.Χ. ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


 Με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη, 23-06-2021 και ώρα 13.00, μέσω τηλεδιάσκεψης η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας.

1) Αποδοχή χρηματοδότησης, ποσού 39.680,00€, από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2020» του Πράσινου Ταμείου, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για την υλοποίηση της υπηρεσίας «Εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στο Δήμο Τριφυλίας»
2) Αποδοχή επιχορήγησης, ποσού 267.108,15€, από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δήμου προς τρίτους (φορείς εκτός Γενικής Κυβέρνησης)
3) Απόδοση του αριθ. 210/2021 χρηματικού εντάλματος προπληρωμής με υπόλογο την Ανδρινοπούλου Γεωργία
4) Άσκηση ή μη ένδικων μέσων (αίτηση αναίρεσης) κατά της αριθ. Α18/2021 αποφάσεως Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης, με ενάγοντα την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
5) Άσκηση ή μη ένδικων μέσων (έφεσης) κατά της αριθ. 43/2021 αποφάσεως Ειρηνοδικείου Κυπαρισσίας, με ενάγοντα τον Μιχαλόπουλο Δημήτριο του Μιχαήλ
6) Έγκριση Απολογισμού – Ισολογισμού, χρήσης 2020, του Συνδέσμου Ύδρευσης «ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ» (έγκριση της αριθ.10/2021 απόφ. Δ.Σ. του Συνδέσμου)
7) Λήψη απόφασης επί εξηγήσεων του κ. Μουστακίδη Ορέστη – Μόσχου, προσωρινού μειοδότη του έργου «ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ», σχετικά με την αιτιολόγηση του κόστους εργασιών που αναφέρει στην οικονομική προσφορά του
8) Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Λαμπαδάριου Διονύσιου του Αριστείδη σχετικά με την αποζημίωσή του για τη θραύση κρυστάλλου που προκλήθηκε στο ΙΧ αυτοκίνητό του, από υπαιτιότητα του Δήμου Τριφυλίας
9) Ματαίωση του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Αποκατάσταση κατολισθήσεων και Επισκευή αγροτικής οδοποιίας»
10) Έγκριση του Πρακτικού Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Δημοτική Οδοποιία Κυπαρισσίας»
11) Τροποποίηση προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικ. έτους 2021 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages