ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΕ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΕ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- VIDEO

 


ΛΑΜΠΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

Κορυφώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για το τριήμερο εορτασμό της Πεντηκοστής και του Αγίου πνεύματος στον ιστορικό ιερό ναό Αγίας τριάδος στην άνω πόλη Κυπαρισσίας. 


Με πλήθος πιστών αλλά και επισκεπτών παρά τις υψηλές θερμοκρασίες ολοκληρώθηκε η αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου μητροπολίτου Τριφυλίας και Ολυμπίας κύριου κύριου Χρυσοστόμου.





Η κατάνυξη ήταν ιδιαίτερα καταλυτική για τους πιστούς στον ιστορικό ναό αλλά και στην μεγάλη αυτή παντρευτεί ηλιακή εορτή, που ωστόσο και δεύτερη χρονιά λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτανεία κάτι που προβλημάτισε πιστούς και επισκέπτες. Σημαντική της ήταν ωστόσο οι ευχές που έδωσαν κάτι διάρκεια της παρουσίας τους στο περιθώριο της εορτής, τόσο ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος ενώ στις εκδηλώσεις παρέστησαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του περιφερειακού συμβουλίου όπως από την πλευρά της αντιπολίτευσης της παράταξης του κ. Τατούλη, ο δήμαρχος Τριφυλίας, ο βουλευτής κ. Περικλής Μαντάς αλλά και οι αρχές της περιοχής.ΙΩΑΝ. ΜΠ.

KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/F3STyJzzbYY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages