ΛΑΣΤΙΧΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΛΑΣΤΙΧΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


 Άρχισαν τα παρατράγουδα της ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου τόσο στην Τριφυλία όσο και στη Μεσσηνία. Παρά το γεγονός ότι στο νομοσχέδιο υιοθετούνται σημαντικά θέματα που ουσιαστικά εξομοιώνουν την ελληνική με την ευρωπαϊκή νομοθεσία τα σοβαρότερα προβλήματα αφορούν τους ίδιους τους εργαζόμενους, οι οποίοι βρίσκονται πλέον υπό καθεστώς ομηρίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μάλιστα αποτελεί το γεγονός ότι σουπερμάρκετ αλλά και ορισμένες αλυσίδες αποφάσισαν να παρατείνουν και στο νομό μας το ωράριο λειτουργίας τους επιπλέον μπορεί να φτάνει μέχρι και τις 10:30 το βράδυ. 

Σαν να μην έφτανε αυτό καθώς ουδείς γνωρίζει αν θα πληρώνονται οι υπερωρίες, τα καταστήματα αυτά θα είναι ανοιχτά και τις Κυριακές ακόμα και αργίες δημιουργώντας πρόσθετα προβλήματα για τους εργαζόμενους αλλά κυρίως και για τις τοπικές οικονομίες. Φαίνεται μάλλον ότι αντί για καλύτερα εργασιακά δικαιώματα πετσοκόβονται…ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages