ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Κ ΕΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Α.ΣΚΛΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΠΟΥΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Κ ΕΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Α.ΣΚΛΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΠΟΥΡΑ

 


Είναι εξαιρετικά δύσκολο, χαλεπό,τραγικό….να προσπαθήσεις να μιλήσεις με λόγια απλά, δίχως επαινετικές και εγκωμιαστικές υπερβολές για ανθρώπους οι οποίοι τηρώντας το αυτονόητο και υπηρετώντας αρχές και αξίες, πέφτουν στο καθήκον!!!! Διακινδυνεύοντας και χάνοντας ότι πολυτιμότερο: την ίδια την ύπαρξη τους.

-Σ’αυτές όμως τις περιστάσεις, ως άνθρωποι, κοινωνία, κράτος, ο έπαινος και η τιμή είναι το ελάχιστο οφειλόμενο!

Γι’αυτό,

ως Πρόεδρος της Τ.Κ Ελαίας του Δήμου Τριφυλίας και εκπροσωπώντας έναν ολόκληρο κόσμο(κατοίκους και σταθερούς επισκέπτες) με ζωηρές ευαισθησίες για τον άνθρωπο, την ζωή, την φύση, το περιβάλλον, έχω χρέος να καταθέσω προσωπικά αλλά και εκ μέρους των ανθρώπων της Κοινότητος που εκπροσωπώ, την βαθύτατην θλίψη και οδύνη μας για τον τραγικό χαμό του πυροσβέστη μας Κανέλλου Μπούρα-εν ώρα καθήκοντος-.

Ολίγη ώρα προ του συμβάντος, ομίλησα μαζί του στον χώρο στάθμευσης του πνευματικού κέντρου της Κοινότητος μας όπου συχνά παρευρίσκοντο –ως υπηρεσία- και τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που ερχόταν.

Εκ βάθους καρδίας, εύχομαι στην οικογένεια του ο κύριος να σας δίνει δύναμη και παρηγοριά.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ότι η Πολιτεία θα πράξει τα δέοντα και τα οφειλόμενα ελάχιστα σε παρόμοιες περιπτώσεις.

ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ακόμα την οφειλόμενη τιμή στην ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, για τις σταθερές και αστείρευτες –μέχρι θυσίας πολλές φορές- υπηρεσίες, για το περιβάλλον, τον άνθρωπο, την ζωή, την ιδιοκτησία κ.τ.λ.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ και συνδημότη μας ΚΑΝΕΛΛΟ ΜΠΟΥΡΑ,

υπηρέτησες με ήθος, εντιμότητα, πειθαρχία και πρόσφερες ακόμα και την ίδια την ζωή σου.   ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΕΛΑΙΑΣ

ΣΚΛΑΒΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages