Κλυδωνισμοί στην παράταξη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου: «Πόλεμος» στην παράταξη Πτωχού με φόντο την ομιλία 2 πρώην Πρωθυπουργών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Κλυδωνισμοί στην παράταξη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου: «Πόλεμος» στην παράταξη Πτωχού με φόντο την ομιλία 2 πρώην Πρωθυπουργών

 


Αναταράξεις στην παράταξη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, προκαλεί η απόφαση διεξαγωγής δύο συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου την ημέρα (Δευτέρα – 1/7) που ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής θα είναι ομιλητές σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, μέλη του συνδυασμού του κ. Πτωχού, τα οποία διατηρούν ισχυρότατους δεσμούς με τον Αντώνη Σαμαρά, μιλούν για λανθασμένο χειρισμό από την πλευρά του κ. Πτωχού και καλούν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου να αναθεωρήσει τη στάση του.

Οι ίδιες διαρροές αναφέρουν ότι μέλη του συνδυασμού του κ. Πτωχού όχι μόνο έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους, για το γεγονός ότι δεν θα μπορούν να παρευρεθούν στην ομιλία Σαμαρά, αλλά, κάνοντας ένα βήμα ακόμα, μιλούν για ένα ιδιότυπο «απαγορευτικό», που επιβάλλεται στα μέλη της παράταξης.

Επιπλέον, όσοι αντιδρούν σημειώνουν ότι είναι εντελώς αδικαιολόγητη η απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, καθώς θεωρούν ότι οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου θα μπορούσαν να διεξαχθούν είτε την Παρασκευή (28/6), είτε την Τρίτη (2/7).

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του κ. Πτωχού, τον οποίο στήριξε «μέχρι τέλους» ο Αντώνης Σαμαράς στις πρόσφατες εκλογές, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του περιφερειάρχη Πελοποννήσου επιλέξουν τον δρόμο της απουσίας από τις συνεδριάσεις.

Οι προσκλήσεις για την τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και για την ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας:

Διάβασε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages