Εξοικονόμηση νερού στην Τριφυλία με το..μπαλάκι στην ΔΕΔΔΗΕ-Χωρίς νερό η Κυπαρισσία την Κυριακή - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Εξοικονόμηση νερού στην Τριφυλία με το..μπαλάκι στην ΔΕΔΔΗΕ-Χωρίς νερό η Κυπαρισσία την Κυριακή

 

ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΟΡΓΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
Διεκόπη η υδροδότηση στη Κυπαρισσία το πρωί και μέχρι αργά το μεσημέρι δεν είχε ακόμα αποκατασταθεί παρά μόνο. Λόγω επισκεπτών πάντως επικρατέι ανησυχία καθώς το καλοκαίρι προβλέπεται δύσκολο....Αναγνώστες μας ενημερώσαν ότι χωρίς νερό είναι και η Ελαία Τριφυλίας.

Στις διακοπές ρεύματος αποδδίδουν την έλλειψη νερού καθθώς η κατανάλωση αυξάνεται σύμφωνα με Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ. Το θέμα είναι παραθέτοντας την ανακοίνωση ότι το καλοκαίρι προμηνύεται δύσκολο ξανά:

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση της Τριφυλίας από τον ΔΕΔΔΗΕ, κάποιες γεωτρήσεις ύδρευσης βρίσκονται εκτός λειτουργίας.
Η κατάσταση αυτή επηρεάζει άμεσα την υδροδότηση της περιοχής μας.
 Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει επαρκές νερό για όλους, παρακαλούμε για εξοικονόμηση νερού τις επόμενες ώρες.
Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης από τη ΔΕΔΔΗΕ και θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις έχουμε νεότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages