Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας για αθλητισσμό και νέο χώρο στο πανηγύρι Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας για αθλητισσμό και νέο χώρο στο πανηγύρι Κυπαρισσίας

 


Σε νέα συνεδρίαση συγκαλείται η Δημοτική Τριφυλίας στις 25 Ιουνίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στην Κυπαρισσία

Στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στη 1:30 μ.μ., αναμένεται να συζητηθούν συνολικά 7 θέματα:

  1. Εξειδίκευση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για διοργάνωση Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 στα Φιλιατρά.

  1. Αποδοχή Χρηματοδότησης ύψους 240.990,57€ στην έγκριση της πρότασης του Δήμου μας από το Πράσινο Ταμείο με τίτλο: «Ενίσχυση πυροπροστασίας κατοικημένων περιοχών του Δήμου Τριφυλίας.

  1. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για δαπάνη σύνδεσης Φωτοβολταϊκού Σταθμού καθώς και ορισμός υπολόγου.

  1. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 106.788,47 € από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στο πλαίσιο της πρόσκλησης IV «Κατασκευή ,επισκευή &συντήρηση Αθλητικών εγκαταστάσεων»

  1. Έγκριση της αρ. 16/2024 μελέτης με τίτλο «Επισκευή Σχολικών Κοινοτικού Καταστήματος Τ.Κ. Σελλά.»

  1. Λήψη απόφασης επί εισήγησης για επιστροφή Δημοτικών τελών-Τ.Α.Π. αχρεωστήτως εισπραχθέντος ποσού (ν.4830/2021 άρθρο 66).

  1. Λήψη απόφασης σχετικά με την αρ. 18/2024 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας σχετικά με την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της παραδοσιακής εμποροπανήγυρις Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages